WIN – ‘Een mama is als een huis’ voor Moederdag 2023

Winnaar Mijnvoorleesmoment Pasen (maart-april) 2023: Charlotte en haar kindjes genieten van een dierenboekje.
Winnaar Mijnvoorleesmoment 2023: Charlotte en haar kindjes genieten van een kleurrijk dierenboek!

Voorlezen kan altijd. Leg jouw mooiste voorleesmoment vast met de BoekStartapp en maak elke maand kans op een prachtig prentenboek voor je kleintje. De winnaar van deze maand is… Charlotte. Van harte gefeliciteerd met je boek!

Moederdag 2023

Vanwege Moederdag en de Meivakantie kon je afgelopen week het kleurrijke prentenboek ‘Een mama is als een huis’ van Aurore Petit bij ons winnen. Dankjewel allemaal voor de superleuke reacties! Het boek ‘Mama is als een huis’ is voor Mandy Paul op Facebook en Marloes van Rossem op Instagram. Binnenkort komt onze Zomerwedstrijd er alweer aan, waarmee je een e-reader kan winnen, dus volg ons op social of word lid van de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! 

You can read aloud anywhere. Capture this moment on photo and win a beautiful picture book.

Lezers zijn winnaars!

Kijk naar al die mooie (voor)leesfoto’s! Deze superlezertjes hebben het afgelopen jaar de leukste babyboekjes en prentenboeken in hun brievenbus aangetroffen met een mooie wens van de BoekStartbeer erbij. Wil jij dat ook? Doe dan mee! Elke maand houden we een nieuwe ronde. Kijk snel of jij erbij zit door op de knop te klikken.

Readers are winners!

Look at all those beautiful reading photos! All these super readers have found nice books in their mailbox over the past year. Do you want that too? Then join us! Every month we hold a new round. These are all winners, see if you’re one of them.

・・・

Zo doe je mee met onze maandelijkse fotowedstrijd!

  • Download onze BoekStartapp op je IOS- of Android-telefoon. Hier leggen we uit hoe.
  • Klik in de app op het tab’je MijnVoorleesMoment en volg de instructies.
  • Maak een originele, gezellige of grappige voorleesfoto van je kindje (lees het thema even goed na). Tip: de jury is altijd op zoek naar mooie foto’s!
  • Kies een sjabloon in de app om jouw foto te versieren.
  • Vraag altijd toestemming aan de personen die op de foto staan voordat je instuurt.
  • Deel de foto op Instagram of Facebook met de tag “#mijnvoorleesmoment”, zodat we hem makkelijk terug kunnen vinden tijdens de actieperiode. Vergeet niet ons te volgen en te taggen!
  • BoekStart zal de leukste foto’s op de site en op sociale media plaatsen, door in te zenden ga je daarmee akkoord (zie ook: de algemene voorwaarden).
  • Lukt het even niet met de BoekStartapp? Geen probleem! Je kunt de foto ook mailen naar info@boekstart.nl. Met de winnaar(s) nemen wij contact op. Misschien ben jij het wel!