De laatste boekentips

Nieuws

Onze 10 beste voorleestips voor de ☀️zomer☀️

Eindelijk is de vakantie begonnen. Het is lekker warm weer en je hebt veel vrije tijd in het buitenland of gewoon thuis. Pak die kans om je baby, peuter of kleuter extra aandacht te geven met een leuk prentenboekje of stoffen boekje erbij.

Doe tot 19 augustus 2018 mee met onze Zomerwedstrijd!

Maak een voorleesfoto en maak kans op leuke prentenboekjes voor je baby, peuter of kleuter. De hoofdprijs is een koffertje vol met boekentips!

De VakantieBieb

Vanaf 1 juli is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 30 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet.

BoekStart voor jou! 18 is online

BoekStart voor jou! nummer 18 is online. Bekijk nu deze brochure met tips over de nieuwste boekjes, voorlezen en multimedia. De uitgave is bedoeld voor ouders van jonge kinderen en verschijnt viermaal per jaar. Ook vind je hierin links naar filmpjes, achtergrondinformatie en interessante websites.

De BoekStart-boekentips van juli staan voor je klaar 🌞

Er staan weer nieuwe BoekStart boekentips voor je baby, peuter, dreumes of kleuter klaar, speciaal door onze deskundigen geselecteerd uit het grote aanbod. Dit keer een heleboel zomerse boekjes, bekijk ze snel!

Social media

Aankomende evenementen

17-08 >

Mamacafé Waspik

17-08-18, -

Waspik

Den Bolder

Bezoek website
05-09 >

Kind en Oudercafe in Bibliotheek Westerbork

05-09-18, -

Westerbork

Bibliotheek Westerbork

Bezoek website
03-10 >

Kind en Oudercafe in Bibliotheek Westerbork

03-10-18, -

Westerbork

Bibliotheek Westerbork

Bezoek website

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief