De laatste boekentips

Nieuws

Bezoek de BoekStartdag 2023

Op zaterdag 3 juni 2023 organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor de derde keer een landelijke BoekStartdag. De BoekStartdag is dé gelegenheid om samen met je kleintje kennis te maken met de Bibliotheek.

Winnaar Mijnvoorleesmoment bekend

Wat kregen we weer heerlijk veel leesfoto’s binnen voor onze Moederdagwedstrijd. Voor de winnaar ligt het bijzondere prentenboek ‘Een mama is als een huis’ klaar van Aurore Petit.

E-magazine ‘BoekStart voor jou!’ (37)

De nieuwe BoekStart voor jou! is uit, nummer 37 dit keer, met boeken- en voorleestips, taalspelletjes, een prijsvraag en lekker aan de slag met ‘Eén voor jou, twee voor mij’.

BoekStarts Keuze Lente

Bekijk onze video met de leukste prentenboeken en babyboekjes over de Lente vol bloemen, eieren, lammetjes en veel meer! Wil je een van deze boekjes winnen doe dan mee met onze voorjaarsprijsvraag…

Nieuwe boekjes in het koffertje

Vanaf heden vind je in het BoekStartkoffertje: de speciaal voor BoekStart gemaakte boekjes ‘Waar is Knuf?’ van BORA en ‘Woezel & Pip’ van Guusje Nederhorst. Je krijgt deze boekjes cadeau als je jouw kindje lid maakt van een Bibliotheek.

Social media

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief