De laatste boekentips

Nieuws

De Nationale Voorleesdagen 2022

Er wordt extra veel voorgelezen tijdens De Nationale Voorleesdagen 2022 (van 26 januari t/m 5 februari). Het Prentenboek van het Jaar ‘Maar eerst ving ik een monster’ en de gevarieerde Prentenboek Top 10 staan centraal tijdens dit voorleesfeest. Je leent de boeken in de Bibliotheek of koopt ze (online) in je eigen boekhandel.

E-magazine ‘BoekStart voor jou!’ (nummer 32) staat klaar

Het nieuwste nummer van ons e-magazine ‘BoekStart voor jou!’ staat weer online voor je klaar. Blader door dit gloednieuwe nummer op je tablet!

Een monsterlijke prijsvraag

Maak een mooie voorleesfoto tijdens De Nationale Voorleesdagen en win Het Prentenboek van het Jaar ‘Maar eerst ving ik een monster’ van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer (of een ander boekje) voor je kindje. Doe je mee?

Winnaar MijnVoorleesmoment bekend

Wat kregen we deze maand weer heerlijk veel voorleesfoto’s binnen voor onze actie ‘mijnVoorleesmoment’. De winnaar is inmiddels bekend. Kijk snel of jij het bent!

Download en print de Boekideeën bij onze kofferboekjes

‘Kijk eens wat ik kan!’ en ‘Baby’s allereerste kijkboekje’ zijn de laatste leuke boekideeën die we hebben gemaakt. Ze zijn speciaal voor je baby en voor je dreumes. Er zijn nog veel meer leuke boekideeën, kijk in het archief!

Social media

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief