De laatste boekentips

Nieuws

Marlijn Weerdenburg juryvoorzitter Babyboekje van het Jaar 2022

Dit najaar start de vijfde editie van de verkiezing van het BoekStart Babyboekje van het Jaar. Een deskundige jury, onder voorzitterschap van actrice, zangeres & presentatrice Marlijn Weerdenburg, selecteert de vijf beste boekjes uit het totale aanbod van babyboekjes van de afgelopen twee jaar.

E-magazine ‘BoekStart voor jou!’ (#35) staat klaar

De nieuwe ‘BoekStart voor jou!’ is uit, nummer 35 alweer! Speels voorlezen aan je baby en dreumes. Aan de slag met Amos Muis en we vieren dat het najaar is!

BoekStart Top 10 – Herfstboekjes voor je Baby of Peuter

De herfst is begonnen en dat betekent herfsttafels in de boekhandel, de Bibliotheek en op school. Met prentenboeken vol roodbruine kleuren, dwarrelende bladeren, paddenstoelen en keiharde windvlagen. Bekijk onze herfsttafel!

Leespluim voor ‘De kleine houten robot en de boomstam prinses’ van Tom Gauld

De Sardes-Leespluim van september 2022 gaat naar het boek… ‘De kleine houten robot en de boomstam prinses’ van Tom Gauld. Het is een avontuurlijk verhaal over vriendschap, fantasie, en voor elkaar zorgen.

BoekStarts Keuze (september 2022) – met video

Onze boekentips voor september 2022 voor je baby, dreumes, peuter of kleuter staan online. Kijk de video en lees de recensies!

Social media

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief