De laatste boekentips

Nieuws

Top-10 sintcadeautjes: stop een mini-boekje in de schoen

Op zoek naar leuke schoencadeautjes? Bij BoekStart hebben we tien van de beste en origineelste mini prentenboekjes voor je verzameld, want voorlezen is gezellig en knus en héél goed voor de taalontwikkeling van je baby, dreumes, peuter of kleuter.

BoekStart boekentips november 2019

… en het thema is natuurlijk: Sinterklaas. Ken of ben jij nog iemand die in verwachting is, of net een baby’tje heeft? Of zoek je misschien nog leuke schoencadeautjes? We hebben weer de leukste boekentips voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters voor je verzameld. Voor ieder wat wils! En natuurlijk hebben we ook weer een leuke video gemaakt.

‘Aap op straat’ is door The New York Times verkozen tot een van de tien beste prentenboeken van 2019

‘Ik kan moeilijk bevatten dat de jury van The New York Times “Aap op straat” heeft opgemerkt tussen het grote aanbod!’ reageert de Vlaamse jeugdauteur en illustrator Leo Timmers verheugd.

Maak een leuke voorleesfoto en WIN een boekje!

Of je het gelooft of niet… we geven elke maand onze nieuwste nieuwste boekentips weg aan de inzenders van de leukste voorleesfoto. Als je ze maakt met de BoekStartapp vinden we het helemaal leuk!

BoekStart boekentips oktober 2019

Het is oktober, dus…. er staan weer nieuwe BoekStart boekentips voor je baby, peuter of kleuter klaar. Dit keer over ‘Ruimtevaart’. Kijk snel en verras je kindje (en jezelf) met één of meer van deze leuke boekjes!

Social media

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief