Onze boekentips van mei voor je baby, dreumes, peuter of kleuter De BoekStart VoorleesApp 1.3 Kom naar de Bibliotheek of beleef de BoekStartdag online!

De laatste boekentips

Nieuws

Nieuwe, stoere boekentips voor je baby, dreumes, peuter of kleuter (mei 2021) – thema: klussen

Het is mei dus er staan weer nieuwe boekentips voor je klaar, geselecteerd door onze specialisten uit het rijke aanbod van je boekwinkel en de Bibliotheek. Het thema van deze maand is: lekker klussen. Dat is stoer, leerzaam en creatief. Dat doen we met Pettson de uitvinder, Boer Boris die zelf een motor bouwt, het eerste gereedschapskistje voor jouw kindje (echt zo leuk!) en het stoere babyboekje ‘Baby kijk!’

Bezoek de BoekStartdag op 19 juni 2021

De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen zaterdag 19 juni een extra hartelijk welkom in de Bibliotheek. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe je samen van boeken en taal kunt genieten.

BoekStart op televisie gemist?

Kimberley en Sanne van ‘Mama’s wereld’ op RTL 4 laten het BoekStartkoffertje uitgebreid zien in hun programma. Kijk het terug op onze site. LET OP: EXTRA HERHALINGEN!

Lees ‘Mijn tuin’ in de tuin!

Na een voorselectie van een deskundige jury en een spannende stemronde voor het grote pubiek is ‘Mijn tuin’ van Marion Billet het BoekStart Babyboekje van het jaar. Lees het lekker in de tuin!

Boekentips voor je baby, dreumes, peuter of kleuter (april 2021) – thema: geboorte en eerste leven

Het is april dus er staan weer nieuwe boekentips van BoekStart voor je klaar, geselecteerd door onze specialisten uit het rijke aanbod van de boekwinkel en de Bibliotheek.

Social media

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief