Mijn tuin

Jonge kinderen verkennen de wereld met hun zintuigen. In dit bijzondere geluidenboekje kunnen ze de dieren en objecten niet alleen zien én horen, maar ook voelen! ‘Mijn tuin’ van Marion Billet is genomineerd voor de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2020.

Sinterklaasje, kom maar binnen

Zing uit volle borst mee met de sinterklaassliedjes van nu, met sfeervolle illustraties van Nynke Talsma én Spotify-playlist met de leukste liedjes over de spannendste tijd van het jaar!

Kiekeboe zon

Met ‘Kiekeboe zon’ kunnen baby’s op een verrassende manier op onderzoek uit. Draai, schuif en trek om alles te ontdekken! ‘Kiekeboe zon’ van Ingela P. Arrhenius is genomineerd voor de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2020.

Bora in het water

Hoe groter het contrast tussen patronen is, hoe beter een pasgeboren baby ze ziet. De zwart-wit illustraties van dit katoenen knuffelboekje mét gekleurde labeltjes spelen daarop in en stimuleren de waarneming. Genomineerd voor de Babyboekje van het Jaar-verkiezing!

Baby ziet bloemen!

In dit verrassend vormgegeven boekje leert je baby alle kleuren van de regenboog kennen met hulp van doorzichtige bloemen. Genomineerd voor de Babyboekje van het Jaar-verkiezing!

Wie speelt er in het water?

De zwart-wit illustraties in dit magische badboekje krijgen kleur als je het boekje onder water houdt! Badtijd wordt een feest met Olifant en zijn vriendjes. Genomineerd voor de Babyboekje van het Jaar-verkiezing!

Ik zoen je

Deze ode aan de tederheid is het perfecte geboortecadeau voor iedereen die van zoenen houdt.

Spet, spat, Eendje in bad!

Voor je baby tippen we ‘Spet, spat, Eendje in bad!’ van Lucy Cousins. Spetter je mee met Eendje in dit vrolijke badboekje? Deze wereldberoemde illustrator, bekend van het populaire karaktertje Muis, blijkt opnieuw in staat iets bijzonders neer te zetten! Vanaf 3 maanden.

Knuffelboekje Luiaard

Voor je baby tippen we ‘Baby’s eerste knuffelboekje – Luiaard’ van het merk Wee Gallery. Maak kennis met de zachte Luiaard in dit bijzonder knuffelbare boekje. Vanaf 3 maanden.

Waar is iedereen?

Draai alle flapjes om in dit kleurrijke kartonboekje en ontdek waar iedereen verstopt zit. De prachtige pauw zit in de stuiken. Een reuzenschildpad vind je in de auto. En de wasbeer natuurlijk in… de wasmachine (waar anders?).