Stem vanaf 24 januari tot 21 februari 2018 op één van deze vijf heerlijke babyboekjes en win een jaar lang boekjes voor je kindje!

Ieder jaar verschijnen er weer veel nieuwe babyboekjes. Hoe weet jij nu welke van deze boekjes de allerleukste zijn? Om je te helpen organiseert BoekStart elk jaar de verkiezing van Het BoekStart Babyboekje van het Jaar. Deze boekenprijs bekroont boeken voor de allerjongsten, 0-1,5 jaar. Hij werd in 2013 voor het eerst uitgereikt aan Nijntje en de wilde dieren van Dick Bruna. En in 2016 won Kiekeboe van Giuliano Ferri. Maar welk boekje gaat het dit jaar winnen? Dat bepaal jij door te stemmen!

De Jury

Een deskundige jury koos de vijf beste uit alle babyboekjes die zijn verschenen in de afgelopen twee jaar en was verrast over de diversiteit van het aanbod. De jury bestaat uit Tischa Neve (kinderpsycholoog), Hilde Tholen (hoofdredacteur Ouders van Nu), Inge Roos (eigenaresse kinderboekwinkel In de Wolken), Bert Golstein (leesconsulent Bibliotheek Helmond- Peel) en Derske van der Beek (voorleescoördinator bij kinderopvang Kindergarden).

Tischa Neve

Derske van der Beek

Inge Roos

Hilde Tholen

Bert Golstein

De Genomineerde Boekjes

Dit zijn de genomineerde boekjes. Klik op het boekje en je ziet meer informatie over het boekje. Als je stemt met je mailadres ding je mee naar de prijs: een jaar lang de nieuwste boekjes voor je kindje. Wie wil dat niet?

Stem en win!

Vanwege het tienjarig bestaan van BoekStart hebben we dit keer wel één hele mooie hoofdprijs: je ontvangt een jaar lang al onze boekentips voor je baby, dreumes, peuter of kleuter. Elke maand 4 boeken in de bus!
Ook geven we de genomineerde boekjes weg aan de inzenders van de leukste voorleesfoto’s. Die kan je maken met de gloednieuwe BoekStartapp. Doe je mee? Download deze app en win!

Algemene voorwaarden

Met de verkiezing van Het BoekStart Babyboekje, de boekenprijs voor de allerjongste categorie (0-1,5 jaar), wil BoekStart ouders helpen om uit het aanbod te kiezen en uitgevers stimuleren (nog) meer goede babyboekjes op de markt te brengen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Zie ook onze: algemene voorwaarden.