Kom naar de Bibliotheek of beleef de BoekStartdag online!

Bezoek de BoekStartdag op 19 juni 2021

Zaterdag 19 juni is het BoekStartdag in de Bibliotheek. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen die dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

Voor alle leeftijden

De Bibliotheek is er voor alle leeftijden, ook voor je baby, dreumes of peuter. In de BoekStarthoek in de Bibliotheek vind je een mooie collectie babyboekjes. Ook organiseert de Bibliotheek regelmatig ouderbijeenkomsten.

De BoekStartdag is leuk voor iedereen!

Ouderbijeenkomsten

Bij de ouderbijeenkomsten wordt er meer verteld over voorlezen aan jonge kinderen en krijg je voorlees- en boekentips. Vaak kun je samen met je kind meedoen aan allerlei activiteiten. En je ontmoet er andere ouders.

Doe mee met de activiteiten!

Krijg een Groeimeter cadeau!

Ga je op 19 juni naar de BoekStartdag in de Bibliotheek? Dan krijg je een Groeimeter cadeau. Op de Groeimeter staan per leeftijdsfase van je kind tips om voor te lezen. Bekijk ook de video’s die bij de tips horen.

Elke bezoeker van de BoekStartdag krijgt een Groeimeter cadeau!

👉Kijk op de site van je eigen Bibliotheek wat er op de BoekStartdag te doen is! 👉Meer weten over voorlezen? Download de BoekStartapp voor boekentips. 👉Zo word jij de beste verhalenverteller!