Boer Tom doet mee met de BoekStart Zomerwedstrijd! Jij ook?

Voorlezen kan overal


Tom Groot leest zijn zoon Moos voor. Voorlezen kan overal, dus ook op het strand, in het park, bij het zwembad of onder de parasol in de tuin. Waar lees jij voor? Leg dit moment vast en doe mee aan onze BoekStartZomerwedstrijd 2021. Hoofdprijs is een e-reader t.w.v. € 179.


Voorlezen kan natuurlijk altijd en overal, maar sommige momenten zijn handiger dan andere. Ook let je bij het voorlezen aan baby’s op andere dingen dan bij je peuter. Lees meer over hoe en waar je je baby, dreumes of peuter het best kan voorlezen. Wil je weten hoe de ontwikkeling van je baby, dreumes en peuter op een bepaalde leeftijd verloopt en hoe je dan het beste samen een boekje kunt lezen? Lees meer over de leestips per leeftijdsfase.

BoekStart

Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Vanuit deze gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten.

lees meer

Waardebon

ls je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een speciale waardebon voor het BoekStartkoffertje. Ga met deze bon naar de Bibliotheek bij jou in de buurt, maak je baby lid en ontvang het gratis BoekStartkoffertje. Bezoek hierna de BoekStarthoek en bekijk welke leuke, nieuwe boekjes jij en je baby kunnen ontdekken!

lees meer

Download hier de BoekStartapp