Actie: stuur ons je mooiste (voor)leesfoto en WIN een Prentenboek!

Doe in maart mee met onze actie 'Mijnvoorleesmoment': stuur ons je mooiste (voor)leesfoto en win een Prentenboek! Op het plaatje zie je de winnaar van februari 2023.
Doe in april mee met onze actie ‘Mijnvoorleesmoment’: stuur ons je mooiste (voor)leesfoto en win een Prentenboek! Op het plaatje zie je de vorige winnaar.

Voorlezen kan altijd. Leg jouw mooiste voorleesmoment vast met de BoekStartapp en WIN een prachtig prentenboek voor je kleintje. Deze maand is dat het geluidenboekje Mijn Diertjes van Marion Billet (of een andere boekentip naar keuze).

Doe jij met Pasen mee met onze winactie met de bekende tag ‘MijnVoorleesmoment’? Meedoen is simpel: maak een mooie leesfoto rondom het thema BUITENSPELEN en deel deze via jouw sociale media met een duidelijke link naar BoekStart. Het handigste is om de tag #Mijnvoorleesmoment erbij te plaatsen en een @BoekStart-referentie erin te zetten. De beste foto wint een van onze boekentips.

You can read aloud anywhere. Capture this moment on photo and win a beautiful picture book during the month april 2023.

Lezers zijn winnaars!

Kijk naar al die mooie (voor)leesfoto’s! Deze superlezertjes hebben het afgelopen jaar de leukste boekjes in hun brievenbus aangetroffen met een mooie wens van de BoekStartbeer erbij. Wil jij dat ook? Doe dan mee! Elke maand houden we een nieuwe ronde. Kijk snel of jij erbij zit door op de knop te klikken.

Readers are winners!

Look at all those beautiful reading photos! All these super readers have found nice books in their mailbox over the past year. Do you want that too? Then join us! Every month we hold a new round. These are all winners, see if you’re one of them.

・・・

Zo doe je mee met onze maandelijkse fotowedstrijd!

  • Download onze BoekStartapp op je IOS- of Android-telefoon. Hier leggen we uit hoe.
  • Klik in de app op het tab’je MijnVoorleesMoment en volg de instructies.
  • Maak een originele, gezellige of grappige voorleesfoto van je kindje (lees het thema even goed na). Tip: de jury is altijd op zoek naar mooie foto’s!
  • Kies een sjabloon in de app om jouw foto te versieren.
  • Vraag altijd toestemming aan de personen die op de foto staan voordat je instuurt.
  • Deel de foto op Instagram of Facebook met de tag “#mijnvoorleesmoment”, zodat we hem makkelijk terug kunnen vinden tijdens de actieperiode. Vergeet niet ons te volgen en te taggen!
  • BoekStart zal de leukste foto’s op de site en op sociale media plaatsen, door in te zenden ga je daarmee akkoord (zie ook: de algemene voorwaarden).
  • Lukt het even niet met de BoekStartapp? Geen probleem! Je kunt de foto ook mailen naar info@boekstart.nl. Met de winnaar(s) nemen wij contact op. Misschien ben jij het wel!