De landelijke BoekStartdag is op 11 juni 2022. Kom je ook?

Bezoek de BoekStartdag op 11 juni 2022

Zaterdag 11 juni is het BoekStartdag in de Bibliotheek. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen die dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

Kijk op de site van je eigen Bibliotheek wat er op de BoekStartdag te doen is!

Voor alle leeftijden

De Bibliotheek is er voor alle leeftijden, ook voor je baby, dreumes of peuter. In de BoekStarthoek in de Bibliotheek vind je een mooie collectie babyboekjes. Je kunt hier rond snuffelen en veel boekjes lenen. Op de BoekStartdag worden de leukste en nieuwste boekjes voorgelezen.

De BoekStartdag is leuk voor iedereen!

Ouder-kindactiviteiten

Bij de ouderbijeenkomsten wordt er meer verteld over voorlezen aan jonge kinderen en krijg je voorlees- en boekentips. Vaak kun je samen met je kind meedoen aan allerlei activiteiten. En je ontmoet er andere ouders.

Doe mee met de activiteiten!

Krijg een Groeimeter cadeau!

Ga je op 11 juni naar de BoekStartdag in de Bibliotheek? Dan krijg je een leuk cadeau’tje. We geven namelijk een speciale BoekStartgroeimeter weg aan alle bezoekers van de BoekStartdag!

Elke bezoeker van de BoekStartdag krijgt een Groeimeter van BoekStart cadeau.

👉Meer weten over voorlezen? Download de BoekStartapp voor de beste boekentips. 👉Binnenkort vind je ook de Groeimeter in deze app, zo word jij de beste verhalenverteller!

Bekijk de video met Marjolein Moorman