De landelijke BoekStartdag is op zaterdag 3 juni 2023. Kom je ook?

Bezoek de BoekStartdag 2023

Zaterdag 3 juni 2023 is het BoekStartdag in de Bibliotheek. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen die dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

Voor alle leeftijden

De Bibliotheek is er voor alle leeftijden, ook voor je baby, dreumes of peuter. In de BoekStarthoek vind je een mooie collectie babyboekjes. Op de BoekStartdag worden de leukste en de nieuwste voorgelezen.

De BoekStartdag is leuk voor iedereen!

Ouder-kinderactiviteiten

Bij de ouderbijeenkomsten wordt er meer verteld over voorlezen aan jonge kinderen en krijg je voorlees- en boekentips. Vaak kun je samen met je kind meedoen aan allerlei activiteiten. En je ontmoet er andere ouders.

Beleef de activiteiten op BoekStartdag 2023!

Webinar ‘Voorlezen aan je baby en dreumes: de leukste tips!’

Baby’s en dreumesen genieten van voorlezen en het is goed voor hun taalontwikkeling! Hoe zorg je ervoor dat jij en je kindje plezier beleven? Welke boekjes zijn geschikt? Jolien Hesselberth vertelt hierover in het BoekStartwebinar op do 1 juni om 20.00 uur.

Doe mee met het webinar van Jolien Hesselberth op do 1 juni 2023!

Kijk op de site van je eigen Bibliotheek wat er op de BoekStartdag te doen is! Of schrijf je in voor het webinar ‘Voorlezen aan je baby en dreumes: de leukste tips!’ via de knop.

👉 Meer weten over voorlezen? Download de BoekStartapp voor de beste boekentips. Je vindt ook onze Groeimeter in de app en op de site, zo word jij de beste verhalenverteller!