Nieuws

Win een leuk babyboekje tijdens de Kinderboekenweek 2021 👶

Doe tijdens de Kinderboekenweek 2021 mee aan onze actie ‘MijnVoorleesmoment’ en win dit leuke kartonboekje van Ingela P. Arrhenius (of een ander boekje) voor je kindje. De beste foto wint!

Kinderboekenweek – Vijf nieuwe boekentips over beroepen

Onze deskundige redactie koos voor oktober 2021 vijf tips: voor je baby, dreumes, peuter of kleuter én een Friese tip. Stuk voor stuk gloednieuwe boekjes van bekende makers als: Ingela P. Arrhenius, Yvonne Jagtenberg, Leo Timmers, Johny Lambert en Meg Fleming.

E-magazine ‘BoekStart voor jou!’ (nr. 31) staat klaar

Een splinternieuwe versie van ons e-magazine ‘BoekStart Voor Jou!’ (nr. 31) staat voor je klaar: fris, vrolijk en leuk. Met: mooie foto’s, leuke boekjes en voorleestips voor je baby en dreumes.

BoekStart Top 10 – Herfstboekjes voor je baby, peuter of kleuter 🍁

De herfst is begonnen en dat betekent herfsttafels in de boekhandel, de Bibliotheek en op school. Met prentenboeken vol roodbruine kleuren, dwarrelende bladeren, paddenstoelen en keiharde windvlagen. Bekijk onze herfsttafel!

BoekStart Top 10 – Herfstliedjes voor je baby, peuter of kleuter 🍁

Het wordt kouder. De eerste herfststormen zijn alweer gesignaleerd! Gelukkig hebben we ook deze herfst weer veel nieuwe herfstliedjes voor je baby, dreumes, peuter of kleuter (tot 6 jaar) op onze site.

Vier nieuwe boekentips met als thema: geboorte en nieuw leven

Ook deze maand staan er weer nieuwe boekentips voor je klaar, geselecteerd door onze specialisten uit het rijke aanbod van de boekwinkel en de Bibliotheek.

10 Jaar Muizenhuis: doe mee met onze koffertjesquiz

Ken jij Sam & Julia nog? Ze zijn hartstikke jarig! Het Muizenhuis bestaat deze maand namelijk tien jaar en dat vieren ze met een boel leuke cadeautjes en activiteiten. Download een kleurplaat, versier een cupcake of doe mee met onze quiz.

Vier nieuwe geluidenboekjes: dat klinkt als muziek 🎶

Het nieuwe schooljaar is begonnen. Om het jou nóg leuker en makkelijker te maken met (voor)lezen te beginnen tippen we vier bijzondere geluidenboekjes voor je baby, dreumes, peuter of kleuter.

Dit zijn de winnaars van de BoekStart Zomerwedstrijd 2021 ☀️

Tetterdetetterdetet… De Grote BoekStart Zomerwedstrijd, die we elk jaar houden, is helaas voorbij. De stemmen zijn geteld, het was nog behoorlijk spannend tot het laatste moment, maar de winnaar is bekend!

Nieuwe zomerse boekentips voor je baby, peuter of kleuter. Thema: kamperen!

Heb jij ook zo’n zin in Zomervakantie? Wij bij BoekStart wel. Dit jaar gaan we lekker kamperen. En we zijn niet de enige. Dat doen we met Sammie, nijntje en nina, Kikker en het boekje ‘De allerleukste vakantie ooit’.