Nieuws

Het is… Kinderboekenweek!

De 64e editie van de Kinderboekenweek is gisteravond officieel geopend met het Kinderboekenbal in Theater de Meervaart in Amsterdam. Het evenement draait dit keer om vriendschap. Voor de allerkleinsten is er een speciaal prentenboek te koop van Milja Praakman, met de titel Kom erbij.

Boekentips oktober πŸ‘πŸ»πŸ‘ΆπŸΌ

Er staan weer nieuwe boekentips voor je baby, peuter, dreumes of kleuter klaar. Dit keer een scala aan boekjes over vriendschap, speciaal voor de Kinderboekenweek. Bekijk ze snel!

BoekStart Voorleesapp vernieuwd!

Onze BoekStartapp heeft zojuist een grote update gehad ter gelegenheid van de Kinderboekenweek 2018. Hij staat boordevol video’s en heldere informatie over voorlezen. En natuurlijk vind je de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter in deze app.

BoekStart viert tienjarig bestaan met Gouden Wikkelactie πŸŽπŸŽ‰

In 2018 bestaat BoekStart tien jaar. Al 500.000 baby’s ontvingen een BoekStartkoffertje via hun bibliotheek. Om dit succes te vieren lanceert BoekStart de Gouden Wikkelactie, waarbij vinders van een gouden wikkel een mooi prijzenpakket ontvangen.

BoekStart voor jou! 19 staat online!

Ons magazine ‘BoekStart voor jou!’ nummer 19 is verschenen. Bekijk nu deze brochure met tips over de nieuwste boekjes, voorlezen en multimedia.

Sardes-Leespluim voor ‘Ik ben een kat’

De Sardes-Leespluim van oktober 2018 is voor ‘Ik ben een kat’ van Galia Bernstein.

Bekende artiesten zingen nieuw kinderliedje in elf talen

Op Wereldboekendag werd in het Concertgebouw een gloednieuw kinderliedje gepresenteerd: de Voorleestrom. Een vrolijk liedje, dat gezongen kan worden voor je begint met voorlezen, thuis, op school of in de kinderopvang. Het liedje is door bekende artiesten vertaald en gezongen in elf verschillende talen. Luister hoe dat klinkt!

Download gratis de BoekStart-voorleesapp

BoekStart heeft de app vernieuwd. Heb jij hem al op je telefoon? Hij staat boordevol video’s en heldere informatie over voorlezen. En natuurlijk vind je de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter in deze app.

De tips van september staan voor je klaar πŸ‘ΆπŸΌπŸ“–

Er staan weer nieuwe BoekStart boekentips voor je baby, peuter, dreumes of kleuter klaar, speciaal voor je geselecteerd uit het grote aanbod. Dit keer een scala aan herfstige boekjes. Bekijk ze snel!

BoekStart voor jou! 18 staat online

BoekStart voor jou! nummer 18 is online. Bekijk nu deze brochure met tips over de nieuwste boekjes, voorlezen en multimedia. De uitgave is bedoeld voor ouders van jonge kinderen en verschijnt viermaal per jaar. Ook vind je hierin links naar filmpjes, achtergrondinformatie en interessante websites.