Nieuws

Speciale actie: Vakantiebestemming? De Bibliotheek! ☀️

BoekStart heeft dit jaar een speciale zomeractie voor jou: haal je gratis BoekStartkoffertje met twee gratis boekjes op vanaf je vakantieadres in Nederland! Lees er alles over door op de link te klikken.

Doe mee met onze spetterende zomerwedstrijd en WIN ☀️

Maak een spetterende voorleesfoto van je kindje met een van de boekjes die we tippen en maak kans op een pakketje boekjes en een e-reader (t.w.v. €179)! Doe je mee?

Zomerse boekentips voor je baby, peuter of kleuter ☀️

Het is zomer dus er staan weer nieuwe boekentips van BoekStart voor je klaar, geselecteerd door onze specialisten uit het rijke aanbod van de boekwinkel en de Bibliotheek.

Zing mee met De Voorleestrom: een liedje in twaalf talen

Zing mee met ons kinderliedje De Voorleestrom, een liedje in twaalf talen! Door samen te zingen groeit de emotionele band tussen jou en je kindje. Nu ook in het Zweeds!

Download Boekideeën bij onze kofferboekjes

In het BoekStartkoffertje zitten twee wisselende boekjes. Daar zitten vanaf dit jaar handige en leuke boekideeën bij om te inspireren en te vermaken.

Onze 10 beste voorleestips voor de zomer ☀️

Het is z o m e r. Het is heerlijk warm en je hebt veel vrije tijd in het buitenland of gewoon thuis. Pak die kans om je baby, peuter of kleuter wat extra aandacht te geven met een leuk prentenboekje of stoffen boekje erbij.

Waarom vaders (ook) veel moeten voorlezen!

Helaas. Vaders lezen minder vaak voor dan moeders, zo blijkt uit onderzoek. Dus vaders, ga aan de slag en kies op Vaderdag een van deze boeken over vaders.

Winnaar MijnVoorleesmoment mei is bekend

Wat kregen we deze maand weer heerlijk veel voorleesfoto’s binnen voor onze actie ‘mijnVoorleesmoment’. De winnaar is inmiddels bekend. Kijk snel of jij het bent!

Gratis leesactiviteiten voor je baby, peuter of kleuter

Het sluiten van de scholen zorgt ervoor dat heel veel kinderen de komende weken thuis zijn. Om te helpen houdt BoekStart een lijstje bij met (tijdelijk) g r a t i s dingen die je kan doen om je kinderen op een leuke en leerzame manier bezig te houden!

Onze VoorleesApp Krijgt Grote Update!

Onze BoekStart Voorleesapp heeft zojuist een flinke update gehad. Zet hem op je telefoon en je bent weer helemaal bij. De g r a t i s app staat vol boekentips, video’s en heldere informatie over voorlezen.