Nieuws

Wereldboekendag in het Concertgebouw in Amsterdam

Rom, bom, bom, de Voorleestrom….Op 23 april is het Wereldboekendag! Op die dag lanceren we in het Concertgebouw een gloednieuw kinderliedje: de Voorleestrom. Een vrolijk liedje, dat gezongen kan worden voor je begint met voorlezen, thuis, op school of in de kinderopvang.

Nieuwe BoekStart boekentips!

Er staan weer gloednieuwe BoekStart boekentips voor je baby, peuter of kleuter klaar. Dit keer voel je de lente al aankomen in boekjes over de sloot, spelen, liedjes zingen en voetballen.

Sardes Leespluim voor Het wonder van de appel

De Sardes-Leespluim van de maand maart 2018 (voorheen de KIDDO-Leespluim) gaat naar het boek: Uit het juryrapport: “Het wonder begint al op het omslag van dit stevige, kartonnen boek.

BoekStartapp: update!

BoekStart heeft de app vernieuwd. Heb jij hem al op je telefoon? Hij staat boordevol video’s en heldere informatie over voorlezen. En natuurlijk vind je de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter in deze app.

‘Beestje, waar ben je?’ wordt BoekStart Babyboekje 2018

‘Beestje, waar ben je?’ van Nosy Crow en Ingela P. Arrhenius (Gottmer) is verkozen tot het BoekStart Babyboekje 2018. Dat maakten Nienke van den Berg (presentatrice Z@ppelin) en Dieuwertje Blok woensdag 21 februari 2018 bekend op de Negenmaandenbeurs in Amsterdam.

Bekijk onze boekentips voor februari

Er staan weer nieuwe BoekStart boekentips voor je baby, peuter of kleuter klaar. Dit keer over knuffelen, houden van en vriendjes zijn, kortom helemaal in het teken van Valentijnsdag. Kijk snel en verras iemand van wie je veel houdt met een leuk boekje!

Het BoekStartkoffertje: bekendheid, bereik en waardering

BoekStart voor baby’s bestaat tien jaar. Een mooie gelegenheid om ons programma eens nader te onderzoeken.

Nieuw in 2018: de BoekStartapp!

Heb jij onze nieuwe BoekStartapp al op je telefoon? Hij staat boordenbol video’s en heldere informatie over voorlezen. En natuurlijk vind je de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter in deze app.

Een nieuwe “BoekStart voor jou!”

Ook deze maand hebben we weer de leukste boekentips en het meest spetterende kinderboekennieuws voor je verzameld.

BoekStart boekentips januari

Met veel plezier hebben we weer de leukste boekentips voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters voor jullie verzameld. Op zoek naar boeken over honden, katten, beren of andere knuffels? Bekijk onze boekentips van januari!