Nieuws

Zing mee met De Voorleestrom: een liedje in twaalf talen

Zing mee met ons kinderliedje De Voorleestrom, een liedje in twaalf talen! Door samen te zingen groeit de emotionele band tussen jou en je kindje. Nu ook in het Zweeds!

BoekStart boekentips voor je baby, peuter of kleuter

Er staan weer nieuwe boekentips van BoekStart voor je klaar, geselecteerd door onze specialisten uit het rijke aanbod van de boekwinkel en de Bibliotheek.

Winnaar MijnVoorleesmoment

Wat kregen we deze maand weer heerlijk veel voorleesfoto’s binnen voor onze actie ‘mijnVoorleesmoment’. De winnaar is inmiddels bekend. Kijk snel of jij het bent!

Download boekideeën bij BoekStartboekjes

In het BoekStartkoffertje zitten twee wisselende boekjes. Daar zitten vanaf dit jaar handige en leuke boekideeën bij om te inspireren en te vermaken.

Gratis leesactiviteiten voor je baby, peuter of kleuter

Het sluiten van de scholen zorgt ervoor dat heel veel kinderen de komende weken thuis zijn. Om te helpen houdt BoekStart een lijstje bij met (tijdelijk) g r a t i s dingen die je kan doen om je kinderen op een leuke en leerzame manier bezig te houden!

BoekStart VoorleesApp krijgt update!

Onze BoekStart Voorleesapp heeft zojuist een flinke update gehad. Zet hem op je telefoon en je bent weer helemaal bij. De g r a t i s app staat vol boekentips, video’s en heldere informatie over voorlezen.

Boekentips maart 2020 voor je baby, peuter of kleuter

Het is maart dus er staan weer nieuwe boekentips van BoekStart voor je klaar, geselecteerd door onze specialisten uit het rijke aanbod van de boekwinkel en de Bibliotheek.

BoekStartkoffertje bij Koffietijd

Karin Bloemen en Noraly Beyer zijn ambassadeurs van de campagne ‘Lees Voort!’ en dat hebben we gemerkt. Noraly las voor uit ‘Het Grote Anansiboek’, en Karin was dol enthousiast over de inhoud van het gratis BoekStartkoffertje (‘oranje doosje’).

Boekentips februari 2020 voor je baby, peuter of kleuter

Het is februari dus er staan weer nieuwe boekentips van BoekStart voor je klaar, geselecteerd door onze specialisten uit het rijke aanbod van de boekwinkel en de Bibliotheek.

BoekStart blog: ‘De reis naar avonturen en onbekende werelden’

Elke avond is het vaste prik. Tanden poetsen, omkleden en voorlezen. Als het aan mijn drie kinderen ligt, lezen we elke avond de hele boekenkast leeg. Ze krijgen geen genoeg van alle verhalen…