Nieuws

Vijf gloednieuwe boekentips over de Sint voor je baby, peuter of kleutertje

Dit zijn (volgens ons) de leukste boekjes van de maand voor je baby, dreumes, peuter of kleuter, plus een Fries boekje. Kijk snel welke het zijn in deze video en kom ze lenen in de Bibliotheek, of koop/bestel ze bij een boekhandel bij jou in de buurt!

Doe mee met onze Sinterklaaswedstrijd!

Doe mee met onze Sinterklaaswedstrijd en WIN een boekje in jouw schoentje. Wil jij onze boekentip ‘Dikkie Dik wacht op Sinterklaas’ of ‘Zie de maan schijnt door de bomen’ winnen? Rijm dan mee!

BoekStart Top 10 – Sintliedjes voor je baby of peuter

BoekStart heeft voor jou de beste liedjes verzameld voor je kleintje. We letten op kwaliteit, muzikaliteit en dat ze niet te druk zijn. Volg je ons al? Of misschien heb je tips voor ons!

BoekStart Top 10 – Sintboekjes voor je baby, peuter of kleuter

Wie wil er ’s ochtends nou geen boekje in zijn schoentje vinden nu de Sint weer in het land is? Daarom hebben we ook dit jaar weer leuke tips voor je baby, peuter of kleuter klaargezet. Vraag ernaar in de boekhandel en de bibliotheek!

Download en print de Boekideeën bij onze kofferboekjes

‘Muis op de fiets’ en ‘Iedereen slaapt’ (van nijntje) zijn de laatste leuke boekideeën die we hebben gemaakt. Ze zijn speciaal voor je baby en voor je dreumes. Er zijn nog veel meer leuke boekideeën, kijk in het archief!

Word de beste verhalenverteller met onze Groeimeter!

Hoe word jij de beste verhalenverteller? Bij voorlezen staat het plezier voorop. Het gaat om het gezellige moment samen en de aandacht die je je kindje geeft. Kijk wat het leuk vindt en speel daar op in. Succes verzekerd!

E-magazine ‘BoekStart voor jou!’ (nr. 31) staat klaar

Een splinternieuwe versie van ons e-magazine ‘BoekStart Voor Jou!’ (nr. 31) staat voor je klaar: fris, vrolijk en leuk. Met: mooie foto’s, leuke boekjes en voorleestips voor je baby en dreumes.

Vier nieuwe boekentips over geboorte en nieuw leven

Ook deze maand staan er weer nieuwe boekentips voor je klaar, geselecteerd door onze specialisten uit het rijke aanbod van de boekwinkel en de Bibliotheek.

Winnaar MijnVoorleesmoment Kinderboekenweek bekend

Wat kregen we deze maand weer heerlijk veel voorleesfoto’s binnen voor onze actie ‘mijnVoorleesmoment’. De winnaar is inmiddels bekend. Kijk snel of jij het bent!

Vijf nieuwe boekentips over beroepen

Onze deskundige redactie selecteerde voor oktober 2021 vijf tips: voor je baby, dreumes, peuter of kleuter en één Friese tip. Het thema is beroepen.