Nieuws

Ikleesthuis: gratis leesactiviteiten tijdens de crisis

Het sluiten van de scholen zorgt ervoor dat heel veel kinderen de komende weken thuis zijn. Om te helpen houdt BoekStart een lijstje bij met (tijdelijk) g r a t i s dingen die je kan doen om je kinderen op een leuke en leerzame manier bezig te houden!

BoekStart VoorleesApp krijgt update!

Onze BoekStart Voorleesapp heeft zojuist een flinke update gehad. Zet hem op je telefoon en je bent weer helemaal bij. De g r a t i s app staat vol boekentips, video’s en heldere informatie over voorlezen.

Boekentips maart 2020 voor je baby, peuter of kleuter

Het is maart dus er staan weer nieuwe boekentips van BoekStart voor je klaar, geselecteerd door onze specialisten uit het rijke aanbod van de boekwinkel en de Bibliotheek.

Nieuw: boekideeën bij BoekStartboekjes

In het BoekStartkoffertje zitten twee wisselende boekjes. Daar zitten vanaf dit jaar handige en leuke boekideeën bij om te inspireren en te vermaken.

Zing mee met De Voorleestrom: een liedje in twaalf talen

Zing mee met ons kinderliedje De voorleestrom, een liedje in twaalf talen! Door samen te zingen groeit de emotionele band tussen jou en je kindje. Omdat er in ons land veel verschillende talen gesproken worden, wordt het liedje door bekende artiesten gezongen. Nu ook in het Zweeds!

De BoekStart boekentips van januari 2020

Januari is begonnen, dus er staan weer nieuwe boekentips van BoekStart voor je klaar. Het thema is natuurlijk: De Nationale Voorleesdagen.

De Voorleeshoek is gratis en andere leuke leesactiviteiten

Het sluiten van de scholen zorgt ervoor dat heel veel kinderen de komende week thuis zijn. Om te helpen biedt ‘De Voorleeshoek’ t i j d e l i j k gratis hun betaaldienst met voorleesboeken aan. Een goede kans om je kinderen op een leuke en leerzame manier bezig te houden!

Winnaar MijnVoorleesmoment februari bekend

Wat kregen we deze maand weer heerlijk veel voorleesfoto’s binnen voor onze actie ‘mijnVoorleesmoment’. De winnaar is inmiddels bekend. Kijk snel of jij het bent!

BoekStartkoffertje bij Koffietijd

Karin Bloemen en Noraly Beyer zijn ambassadeurs van de campagne ‘Lees Voort!’ en dat hebben we gemerkt. Noraly las voor uit ‘Het Grote Anansiboek’, en Karin was dol enthousiast over de inhoud van het gratis BoekStartkoffertje (‘oranje doosje’).

Boekentips februari 2020 voor je baby, peuter of kleuter

Het is februari dus er staan weer nieuwe boekentips van BoekStart voor je klaar, geselecteerd door onze specialisten uit het rijke aanbod van de boekwinkel en de Bibliotheek.