BoekStart boekentips september 2019

Er staan weer nieuwe BoekStart boekentips voor je baby, peuter of kleuter klaar. Dit keer over babyzen, fantasierijke kleuren en een bijzonder vreemde oom. Kijk snel en verras je kindje (en jezelf) met een van deze leuke boekjes.

Bekijk NU onze boekentips van september 2019!

Boris Beer is niet moe

Voor baby’s tippen we het lieve boekje ‘Boris Beer is niet moe’ van Louison Nielman. Dit speciale babyzen boekje is perfect voor kleintjes die moeite hebben om in slaap te komen.

Voor dreumesen tippen we de opvallende bewerking van de klassieker ‘Alice in Wonderland’ van Lewis Carroll tot kartonboekje waarmee de allerkleinsten fantasievol de kleuren kunnen leren.

Onze tip voor peuters van deze maand is ​’Eén voor jou, twee voor mij’ van Jörg Mühle: twee dieren vinden dat ze allebei twee heerlijke paddenstoelen mogen, maar er zijn er helaas maar drie…

Voor kleuters tippen we het prentenboek: ‘Mijn wonderlijke oom’ van Yvonne Jagtenberg. Dit prachtig geïllustreerde prentenboek is losjes gebaseerd op het werk van de bekende Franse filmmaker Jacques Tati.

・・・

➡️ Wil jij kans maken op een van de boekentips voor je kindje? Plaats dan een leuke voorleesfoto op instagram met de tag ‘#mijnvoorleesmoment’. Elke maand wint de leukste inzending een van onze boekentips.