Nieuwe boekentips voor je baby, dreumes, peuter of kleuter

Dit zijn de BoekStart boekentips van april 2018.

Dit zijn de BoekStart boekentips van april 2018.

Er staan weer gloednieuwe BoekStart boekentips voor je baby, peuter of kleuter klaar. Dit keer over lammetjes, dieren, Boer Boris en…  Pasen! Geef ze cadeau, koop ze lekker zelf of leen ze in de bieb.

  • Voor baby’s tippen we ‘Ik hou van dieren‘ van Virginie Aracil. Ontdek in dit schattige flapjesboek nieuwe dieren en woordjes uit de héle wereld.
  • Voor dreumesen ‘Ik ben geen boek, ik ben een schaap‘ van Milja Praagman. In dit kartonnen, vierkante boekje met twee afgeronde hoeken gaat een schaapje met je in gesprek.
  • Voor peuters ‘Boer Boris en de eieren‘ van Ted van Lieshout & Philip Hopman. In dit paasboekje heeft onze kleine boer de missie om alle kinderen in Nederland van paaseieren te voorzien. Maar dan gaat de tractor kapot, o nee!
  • Voor kleuters ‘Vrolijk Pasen!‘ van Kathleen Amant. Het belooft een vrolijk Pasen te worden bij Anna in de klas. Er staat al een mooie paasboom, maar de eieren zijn nergens te vinden.

➡️ Klik op de linkjes om meer over de boekjes te lezen en leuke filmpjes te bekijken!

➡️ Kijk hier voor nog veel meer speciaal geselecteerde BoekStartboekentips en allerlei leuke ideeën over deze boekjes.

➡️ Je vindt de tips natuurlijk ook in onze voorleesapp. Download ‘m gratis zodat je nog meer gaat voorlezen ????????????????

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave