BoekStart boekentips januari

BoekStart boekentips januari 2018

BoekStart boekentips januari 2018

Op zoek naar boeken over honden, katten, beren of andere knuffels? Bekijk onze boekentips van januari!

9789002262876 Milo ziet de wereld in zwart-wit Rowena Blyth OogappelVoor baby’s het vierkanten, hardkartonnen boekje “Milo ziet de wereld in zwart-wit” van Rowena Blyth (uitgeverij Oogappel). Een klein verhaaltje zonder kleur dat de aandacht van je baby langer vast zal houden omdat zij goed kunnen focussen op contrasten.
-> Lees meer over dit boekje!

9789025873967 Knuffelvriendjes Frederic Stehr LeopoldVoor dreumesen het schattige “Knuffelvriendjes” van Frédéric Stehr (uitgeverij Leopold). Wie zo geen zin in knuffelen krijgt!? Het verhaaltje wordt verteld in eenvoudige zinnen.
-> Lees meer over dit boekje!

9789047709084 Kleine Beer gaat op bezoek Else Holmelund Minarek Maurice Sendak LemniscaatVoor peuters het gezellige, bijna ouderwetse voorleesboek: “Kleine beer gaat op bezoek” van Else Holmelund Minarik met illustraties van Maurice Sendak (uitgeverij Lemniscaat). Een echte berenklassieker.
-> Lees meer over dit boekje!

9789051165975 Tijger Barbara de Wolf De Vier WindstrekenVoor kleuters en hondenliefhebbers het fijne en verrassende uitklapboek “Tijger” met honden in alle soorten en maten die van de bladzijde af spatten van Barbara de Wolf (uitgeverij De Vier Windstreken)
-> Lees meer over dit boekje!

Meer boeken- en voorleestips ontvangen? Volg ons op Facebook en Instagram. Of download de BoekStart-app!