Bekijk onze boekentips van maart

BoekStart boekentips Maart 2018

Dit zijn de boekentips van BoekStart voor maart 2018!

Er staan weer gloednieuwe BoekStart boekentips voor je baby, peuter of kleuter klaar. Dit keer voel je de lente al aankomen in boekjes over de sloot, spelen, liedjes zingen en voetballen.

  • Voor baby’s tippen we Wie zwemt er in de sloot? van Surya Sajnani. Een vierkant, zacht plastic badboekje waarvan de zwart-witte waterdieren kleur krijgen onder water. Een magische ervaring voor kleintjes vanaf ca. 6 maanden!
  • Voor dreumesen Nog even een kusje erop van Jörg Mühle. Klein Konijn moet heel hard huilen: hij is gevallen en heeft zich pijn gedaan. Dat vraagt om getroost te worden! Stevig, vierkant kartonboekje voor dreumesen van ca. 1,5 jaar.
  • Voor peuters Diere-liere-liedjes Elle van Lieshout en Erik van Os / ill. Alice Hoogstad. ‘Mammamia mammoet’, ‘Als ik een pinguïn was’ of ‘Hondje Henkie’: veertien dierenliedjes bij vrolijke platen. Met cd. Voor 3 jaar en ouder.
  • Voor kleuters Zaterdag van Saskia Halfmouw. Het is zaterdag, lekker vrij! Dat wordt voetballen, naar de markt, lekker zwemmen of naar de Bibliotheek. Een groot kijk- en zoekboek vol zaterdagpret voor 4 jaar en ouder.

➡️ Klik op de linkjes om meer over de boekjes te lezen en filmpjes van de boekentips te zien.

➡️ Kijk hier voor veel meer speciaal geselecteerde BoekStartboekentips.

➡️ Je vindt de tips ook in onze voorleesapp. Download ‘m hier ????????????????

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave