BoekStart boekentips oktober 2019

BoekStart boekentips oktober 2019
BoekStart boekentips voor ja baby, peuter of kleuter (tot 6 jaar), thema: ruimtevaart!

Het is oktober, dus…. er staan weer nieuwe BoekStart boekentips voor je baby, peuter of kleuter klaar. Dit keer over ‘Ruimtevaart’. Kijk snel en verras je kindje (en jezelf) met één of meer van deze leuke boekjes!

➡️ Voor baby’s tippen we het knuffelbare ‘Baby’s allereerste zachte boekje’ van Stella Baggott. Met dit knisper-voelboekje reist je baby met een pandabeertje door de ruimte. Voor baby’s vanaf 6 maanden.

➡️ Voor dreumesen tippen we het bijzondere boekje ‘Raketwetenschap voor baby’s’, gemaakt door Chris Ferrie. Leuk voor je toekomstige ‘genie’. En zeker ook voor ouders die zelf nog iets willen opsteken! Geschikt voor dreumesen en baby’s vanaf 1 jaar.

➡️ Onze tip voor peuters van deze maand is ​Goede reis Kareltje‘ van de bekende illustrator Rotraut Susanne Berner. Een herkenbaar boekje waarin veel valt te ontdekken voor je kleine.

➡️ Voor kleuters tippen we het prentenboek ‘Pinguïnaut!’ van Marcie Colleenen Emma Yarlett. Een kleine pinguïn wil naar de maan, maar dan moet hij natuurlijk eerst een raket leren bouwen.

・・・

👉 Wil jij kans maken op een van de boekentips voor je kindje? Plaats dan een leuke voorleesfoto op instagram met de tag ‘#mijnvoorleesmoment’. Elke maand wint de leukste inzending een van onze boekentips. 👈