BoekStarts Keuze Lente (en Pasen)

BoekStarts Keuze Lente.
BoekStarts Keuze Lente (en Pasen). Onze boekentips voor maart 2023 voor je baby, dreumes, peuter of kleuter!

BoekStart heeft weer vier bijzondere baby- en prentenboeken voor je uitgekozen. Twee daarvan zijn échte lentetips!

Het geluidenboek ‘Mijn diertjes’ van Marion Billet (uitgeverij Clavis) is BoekStarts Keuze voor je Baby van de maand Maart.
Het geluidenboek ‘Mijn diertjes’ van Marion Billet (uitgeverij Clavis) is BoekStarts Keuze voor je Baby van de maand Maart.

‘Mijn diertjes’

Het geluidenboek Mijn diertjes van Marion Billet (uitgeverij Clavis) is er zo eentje: je ziet kuikentjes en lammetjes, die je echt kan voelen en horen door op een knopje te drukken.

Het prentenboek ‘mijn boom’ van Marianne Dubuc (uitgeverij Querido) is BoekStarts Keuze voor je Dreumes van de maand Maart.
Het prentenboek ‘mijn boom’ van Marianne Dubuc (uitgeverij Querido) is BoekStarts Keuze voor je Dreumes van de maand maart.

‘Mijn boom’

In het frisse prentenboek Mijn boom van Marianne Dubuc (uitgeverij Querido) is er enorm veel te ondekken rondom nieuw leven in de zorgvuldig gemaakte illustraties van kleurpotlood. Kijk samen met je kleintje achter de grote flappen!

Boekjes winnen voor je baby?

Wil jij deze boekjes winnen? Doe dan mee met onze maandelijkse actie ‘MijnVoorleesmoment’: stuur je leukste of bijzonderste (voor)leesfoto in en maak maandelijks kans op een mooi boekje voor je kind!

Bewaar ze in de BoekStartapp

Wil je deze boekjes goed onthouden. Of ben je bang dat je ze vergeet? Download dan onze gratis BoekStartapp. Die heeft een handige leeslijst zodat je deze boekjes altijd bij de hand hebt, als je in de Bibliotheek of de boekhandel bent.