De VakantieBieb

Vanaf 1 juli is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 30 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De VakantieBieb opent 1 juli. De VakantieBieb sluit op 31 augustus.

Met de VakantieBieb heeft iedereen toegang tot een omvangrijke selectie Nederlandse e-books gedurende de hele zomer. De VakantieBieb is een initiatief van de Bibliotheek om mensen kennis te laten maken met e-books en kinderen te stimuleren in de vakantie te blijven lezen.

Lezen in de vakantie is leuk en slim

In de VakantieBieb staan ruim 30 e-books.Voor de BoekStartleeftijd (0-6) vind je ‘Kikker en een heel bijzondere dag’ van Max Velthuijs, ‘Giechelvisjes en knuffeldiefjes’ van Carry Slee, ‘en ‘Lotte en Roos’ van Marieke Smithuis. Helemaal gratis!Heb jij de vakantiebieb al op je telefoon? Download hem nu. Zo blijf je lekker voorlezen in de vakantie.

Ook ruime keuze voor volwassenen

Ook volwassenen hebben vanaf 1 juli ruime keuze: uit romans of spannende en informatieve e-books zoals De gevleugelde van Arthur Japin, De eerste vrouw van Susan Smit, Neem een geit van Claudia de Breij of Hittegolf van Suzanne Vermeer.

Lezen zonder internet

De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor vakantie.