BoekStart viert tienjarig bestaan met Gouden Wikkelactie ????

Vind je een gouden wikkel in je koffertje dan krijg je een EXTRA prijzenpakket!

Vind je een gouden wikkel in je koffertje dan krijg je een EXTRA prijzenpakket!

Dit jaar bestaat BoekStart tien jaar. Al 500.000 baby’s ontvingen een BoekStartkoffertje via hun bibliotheek. Om dit succes te vieren lanceert BoekStart de Gouden Wikkelactie, waarbij vinders van een gouden wikkel een mooi prijzenpakket ontvangen.

De Gouden Wikkelactie

Nagenoeg alle bibliotheken in Nederland organiseren de Gouden Wikkelactie. Wie in de actieperiode zijn of haar baby lid maakt van de bibliotheek en in het BoekStartkoffertje een gouden wikkel vindt, ontvangt een leuk prijzenpakket.

BoekStart

Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Voorlezen versterkt bovendien de band met je baby. Vanuit deze gedachten is BoekStart ontstaan, een programma waarin kinderen van 0 tot 4 jaar samen met hun ouders van boeken kunnen genieten. Vanaf het moment dat een kind drie maanden is, kun je samen al ‘speellezen’ (plaatjes kijken, praten en zingen).

Gratis koffertje

Iedere baby die wordt ingeschreven als lid van de bibliotheek, ontvangt een gratis koffertje met boekjes. In de meeste bibliotheken is een speciale hoek met boeken voor baby’s. Ook worden er vaak voorleesuurtjes georganiseerd waar ouders en verzorgers met hun baby welkom zijn. In het BoekStart-project werken bibliotheek, gemeente en consultatiebureau samen.

View this post on Instagram

Overal in #Nederland worden onze #Goudenwikkels gevonden. Zó leuk al die blije baby’s ♥ Check: https://boekst.art/goudenwikkel ・・・ (Foto1:) Jaaaaa! We hebben een winnaar! Baby Sofie en moeder Esther zijn de gelukkige winnaars van de BoekStart Gouden Wikkel winactie. (Foto2:) Gefeliciteerd Lisa en kindje Adriana! Omdat BoekStart 10 jaar bestaat zat er in sommige BoekStartKoffertjes een gouden wikkel verstopt. Lisa was de gelukkige vinder van deze wikkel en ontving daarmee een verrassingspakket met extra voorleesboekjes en een leuke knuffel. ・・・ Wil jij ook een #BoekStartKoffertje? Maak je kind in de bibliotheek gratis lid en ontdek wat voor leuks er in zit. #boekstart10jaar #goudenwikkel #cadeautje #bibliotheek #Leiden #actie #prijsvraag

A post shared by BoekStart (@boekstart) on