Nieuwe zomerse boekentips voor je baby, peuter of kleuter. Thema: kamperen!

Het BoekStart-thema van deze zomer is: kamperen.
Het BoekStart-thema van deze zomer is: kamperen. Dat doen we met Sammie, nijntje en nina, Kikker en het boekje ‘De allerleukste vakantie ooit’.

Heb jij ook zo’n zin in Zomervakantie? Wij bij BoekStart wel. Dit jaar gaan we lekker kamperen. En we zijn niet de enige. Dat doen we met Sammie, nijntje en nina, Kikker en het boekje ‘De allerleukste vakantie ooit’.

Boekentip voor je baby: ‘De wereld van Kikker’

Boekomslag van 'De wereld van Kikker' naar het werk van Max Velthuijs (Leopold). Het is onze boekentip voor je baby van juli/augustus 2021.
Boekomslag van ‘De wereld van Kikker’ naar het werk van Max Velthuijs (Leopold). Het is onze boekentip voor je baby van juli/augustus 2021.

Lekker groot boek over Kikker en zijn vriendjes Beertje, Rat, Varkentje en Haas, speciaal als babyboekje voor de allerkleinsten. Dit fraaie uitklapboek met rustige, eenvoudige tekeningen kan je keer op keer met je baby bekijken. Het is een blikvanger voor elke babykamer!

Dag zon. Dag vogel. Dag Kikker!
Volg met je baby een dag uit het leven van Kikker en zijn vriendjes.
’s Avonds geeft Kikker Beertje zijn hapje en Haas leest voor.
Oogjes dicht… slaap lekker!

Boekentip voor je dreumes: ‘nijntje en nina’ van Dick Bruna

Boekomslag van 'nijntje en nina op het strand' van auteur Dick Bruna. Het is onze boekentip voor je dreumes van juli/augustus 2021.
Boekomslag van ‘nijntje en nina op het strand’ van auteur Dick Bruna. Het is onze boekentip voor je dreumes van juli/augustus 2021.

Nijntje en Nina gaan een dagje naar het strand. Ze zwemmen in de zee en bouwen een zandkasteel. De puzzel achterin maakt het extra leuk om het boek te lezen.

Boekentip voor je peuter: ‘Sammie gaat kamperen’

Boekomslag van 'Sammie gaat kamperen' van auteur Anita Bijsterbosch (Clavis Peuter). Het is onze boekentip voor je peuter van juli/augustus 2021.
Boekomslag van ‘Sammie gaat kamperen’ van auteur Anita Bijsterbosch (Clavis Peuter). Het is onze boekentip voor je peuter van juli/augustus 2021.

Poes Sammie en zijn paardje Job gaan voor de allereerste keer kamperen! Met de trein reizen ze naar de camping. Samen beleven ze een heerlijke vakantie in de buitenlucht.

Boekentip voor je kleuter: ‘De allerleukste vakantie ooit’

Boekomslag van 'De allerleukste vakantie ooit' van auteur Seb Braun (Fontein). Het is onze boekentip voor je kleuter van juli/augustus 2021.
Boekomslag van ‘De allerleukste vakantie ooit’ van auteur Seb Braun (Fontein). Het is onze boekentip voor je kleuter van juli/augustus 2021.

De allerleukste vakantie ooit is een nieuw boek over tijgertje Jip, bekend van De allerleukste dag ooit. Sen Braun brengt ons opnieuw een prachtig geïllustreerd, stevig prentenboek met een fantasievol en warm verhaal, met leuke details en een verrassing op het eind. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Meer boekentips? Klik hier.

Onthoud deze tips met de BoekStartapp!

Wil je deze tips goed onthouden? Download dan onze speciale BoekStartapp! Die heeft een handige leeslijst voor boekjes en toont elke maand de nieuwste tips in jouw persoonlijke widget.