BoekStarts Keuze Lente

BoekStarts Keuze Lente (en Pasen). Onze boekentips voor maart 2023 voor je baby, dreumes, peuter of kleuter!

BoekStart heeft in maart weer bijzondere baby- en prentenboeken voor je uitgekozen. Sommige daarvan zijn échte lentetips. Ook hebben we een Lente Top-10 voor je samengesteld.

Het geluidenboek ‘Mijn diertjes’ van Marion Billet (uitgeverij Clavis) is BoekStarts Keuze voor je Baby van de maand Maart.
Het geluidenboek ‘Mijn diertjes’ van Marion Billet (uitgeverij Clavis) is BoekStarts Keuze voor je baby.

‘Geluidenboekje Mijn diertjes’

Het geluidenboek Mijn diertjes van Marion Billet (uitgeverij Clavis) is perfect voor Pasen: je ziet kuikentjes en lammetjes, die je niet alleen kan zien, maar ook echt kan voelen en horen door op een knopje te drukken.

Het prentenboek ‘mijn boom’ van Marianne Dubuc (uitgeverij Querido) is BoekStarts Keuze voor je Dreumes van de maand Maart.
Het prentenboek ‘mijn boom’ van Marianne Dubuc (uitgeverij Querido) is BoekStarts Keuze voor je dreumes.

‘Mijn boom’

In het frisse flapjesboek Mijn boom van Marianne Dubuc (uitgeverij Querido) is er enorm veel te ondekken rondom nieuw, fris leven. Kijk samen met je kleintje achter de grote flappen en geniet van de zorgvuldig gemaakte illustraties in kleurpotlood.

Top-10 Prentenboeken voor de lente

Hieronder tippen we tien bijzonder geschikte prentenboeken om in de lente en met Pasen (voor) te lezen. Heb jij nog leuke tips die hier echt bij moeten staan? Laat het ons weten op info@boekstart.nl.

Boekjes winnen voor je baby?

Wil jij deze lenteboekjes winnen? Doe dan mee met onze maandelijkse actie ‘MijnVoorleesmoment’: stuur je leukste of bijzonderste (voor)leesfoto in en maak maandelijks kans op een van onze boekentips.

Bewaar ze in de BoekStartapp

Wil je deze boekjes goed onthouden, of ben je gewoon bang dat je ze vergeet? Download dan onze gratisBoekStartapp. Die heeft een handige leeslijst zodat je deze boekjes altijd bij de hand hebt, als je in de Bibliotheek of de boekhandel bent.