BoekStarts Keuze – met video

Elke nieuwe maand brengt BoekStart nieuwe boekentips. Voor september hebben we weer vier baby- en prentenboeken geselecteerd voor alle ouders, grootouders en leesprofessionals van Nederland. Veel voorleesplezier!

Vier boekentips voor je baby, dreumes, peuter of kleuter

Het zijn deze maand geworden: het prachtige prentenboek Dit is MIJN boom! over een eekhoorn, het zwart-witte flapjesboek Kiekeboe Milo!, een erg geestig ontworpen dreumesboekje Grappige oortjes op de boerderij dat iedereen zal laten schateren én een wat experimenteler prentenboek, ontstaan uit een samenwerking tussen twee ALMA-winnaars Kitty Crowther en Bart Moeyaert: Ik wil een hond (en het maakt niet uit welke). Kom ze snel kopen bij jouw lokale boekhandel, of leen ze in de Bibliotheek in de buurt.

Sla ze op in onze BoekStartapp

Ben je bang dat je ze vergeet? Download dan onze gratis BoekStartapp. Daar kan je al deze boekjes ook vinden. En de app heeft een handige leeslijst en een baby-boekjes-widget zodat je de nieuwste titeltjes altijd bij de hand hebt. Handig!

Winnaar Mijnvoorleesmoment februari 2020 - Rianne Tolhuisen -
Winnaar Mijnvoorleesmoment – Rianne Tolhuisen

Prentenboeken winnen? Doe mee met onze fotowedstrijd

Wil jij een van deze boekjes winnen? (Ja dat wil je!) Doe dan mee met onze maandelijkse actie MijnVoorleesmoment: stuur je beste, leukste, liefste, of bijzonderste (voor)leesfoto in en maak elke maand kans op prentenboeken voor je kindje. Vroeg beginnen met voorlezen is goed voor de taalontwikkeling!

Onze boekentips voor september 2022 voor je baby, dreumes, peuter of kleuter!
Onze boekentips voor september 2022 voor je baby, dreumes, peuter of kleuter!