Het Babyboekje van het Jaar

Het knuffelboek 'Hey baby, Kijk!' van Laura van Bouchout en Eva Mouton heeft de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2022 gewonnen.
Het knuffelboek ‘Hey baby, Kijk!’ van Laura van Bouchout en Eva Mouton heeft de Babyboekje van het Jaar-verkiezing gewonnen. Het is daarmee… BoekStart Babyboekje van het jaar 2022. BoekStart feliciteert de makers en de uitgever van harte!

Ieder jaar verschijnen er weer veel nieuwe babyboekjes. Hoe weet jij nu welke van deze boekjes de allerleukste zijn? Om je te helpen organiseerde BoekStart de Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2022.

Een deskundige jury, onder voorzitterschap van Marlijn Weerdenburg, koos uit alle boekjes die in de afgelopen twee jaar verschenen zijn de vijf allermooiste. En daarna was het jullie beurt! De hele maand oktober kon iedereen stemmen en dat leverde duizenden en duizenden stemmen op. Na een hele spannende strijd is de winnaar: Hey Baby, kijk! – een knuffelboek van Laura van Bouchout en Eva Mouton (Standaard Uitgeverij). Gefeliciteerd!

Kijk de video met de reactie van moeder, actrice en juryvoorzitter Marlijn Weerdenburg op dit boekje. Of lees de review die we eerder van dit boekje maakten daaronder. Het persbericht kan je hier lezen.

Kijk de video met jury voorzitter Marlijn Weerdenburg.
'Uit een ei' van Pau Morgan is onze lentetip voor je dreumes.

“Elk dier knuffelt op zijn eigen manier, doen jullie ze allemaal na? Een schattig kartonboek in zwart-wit. Het grote contrast houdt de aandacht van je baby vast.”