Nieuwe boekentips februari voor je baby, dreumes, peuter of kleuter

Het is februari dus er staan weer nieuwe boekentips van BoekStart voor je klaar, geselecteerd door onze specialisten uit het rijke aanbod van je boekwinkel en de Bibliotheek. Gelukkig zijn de eerste sneeuwklokjes al te zien!

Dit zijn (volgens ons) de vier leukste boekjes voor je baby, dreumes, peuter of kleuter van deze maand. Kom ze snel lenen in De Bibliotheek, of koop/bestel ze bij een boekhandel bij jou in de buurt!

Baby
Voor je baby het ‘knuffelboekje’ Hey baby kijk! van Laura van Bouchout en Eva Mouton, verschenen bij uitgeverij Davidsfonds/Infodok. Een schattig kartonboek in zwart-wit over knuffelen met dieren. Door grote contrasten te gebruiken houdt dit kartonboekje de aandacht van je baby vast … 👉 Lees meer!

Dreumes
Voor je dreumes tippen we het kartonboek Mijn eerste boek vol patronen van Bobby & June George verschenen bij uitgeverij Oogappel. Alles in de wereld bestaat uit vormen en veel van die vormen staan in dit boek. Ze veranderen in mooie patronen. Een fantasierijk boek met snoepkleurtjes voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar 👉 Lees meer!

Peuters
Wij door Nastja Holtfreter is onze boekentip voor je peuter, verschenen bij De Vier Windstreken. Je kan nog zo hoog klimmen, springen en reiken, je komt er niet bij… Maar samen lukt het vast! Wij is een speelse introductie in de persoonlijk voornaamwoorden voor kinderen vanaf 2 jaar … 👉 Lees meer!

Kleuters
Het populaire De stoomtrein van Noriko Kudoh, verschenen bij Boycott, is onze boekentip voor je kleuter. De kattenbrigade gluurt vanuit de bosjes naar de stoomtrein van familie Woef Woef. Een ritje lijkt hun wel wat. De trein zit ook nog eens tot de nok toe gevuld met lekkere hapjes. Voor kinderen van 3 tot 6 jaar. … 👉 Lees meer!

Wil je ze goed onthouden? Download dan onze speciale BoekStart Voorleesapp! Die heeft een handige leeslijst voor boekjes en toont elke maand de nieuwste tips.

Je kunt onze boekentips ook als video bekijken.