Nieuwe boekjes in het koffertje

Vanaf NU vind je in het BoekStartkoffertje het kartonboek: ‘Waar is Knuf’ door BORA en het knisperboek ‘Woezel en Pip’ door Guusje Nederhorst.

Vanaf heden, januari 2023, vind je in het BoekStartkoffertje de speciaal voor BoekStart gemaakte boekjes Waar is Knuf? van BORA (uitgeverij Ploegsma) en Woezel & Pip (uitgeverij Dromenjager Publishing BV). Je krijgt deze boekjes cadeau als je jouw kindje lid maakt van een Bibliotheek bij jou in de buurt.

‘Waar is Knuf?’

‘Waar is Knuf’ door BORA .

Dit schattige kartonboek met ronde hoekjes zal je baby geweldig vinden. Je kindje helpt Egel zoeken naar zijn Knuf. Is hij in de slaapkamer, is hij in de tuin, is hij in de hal, of zit hij onder de tafel?

‘Woezel en Pip’ door Guusje Nederhorst

‘Woezel & Pip’

Al vanaf het begin kan je baby genieten van dit zachte knisperboekje. De contrastrijke illustraties wekken de aandacht van een baby. Hoe sterker het contrast, hoe beter zij het zien.

Wil je meer informatie over deze actie? Klik hier. Let op: het kan dat de Bibliotheek bij jou in de buurt nog andere boekjes verstrekt, dat is afhankelijk van de plaatselijke voorraad.

Boekideeën

Met een Boekidee als inspiratie kun je samen met je baby het BoekStartboekje nog beter gaan ontdekken. In het blauwe blokje vind je de Boekideeën die we bij de boekjes hebben gemaakt en in het BoekStartkoffertje hebben gestopt. Tip: je kunt het Boekidee ook uitprinten!

Knuffelversje van Nannie Kuiper uit het boekidee 'Waar is Knuf?'
Een knuffelversje van Nannie Kuiper uit het boekidee ‘Waar is Knuf?’ Welk boekje vind jij leuker? A) ‘Woezel en Pip’. B) ‘Waar is Knuf’. Wat voor een boekje zou jij wel eens in ons koffertje willen vinden? Mail je antwoord naar info@boekstart.nl