Dit zijn de winnaars van de BoekStart Zomerwedstrijd 2021 ☀️

Tetterdetetterdetet…De Grote BoekStart Zomerwedstrijd die we jaarlijks houden, is helaas voorbij. De stemmen zijn geteld, het was spannend tot het laatste moment, en de winnaar is geworden:

Mevr. Wendy de Bruin en Milou (2 jaar)

Bijzonder spannend

Omdat de uitslag dit jaar bijzonder spannend was (met minder dan 20 stemmen verschil), hebben we na overleg besloten een tweede winnaar uit te roepen: dhr. Melle Visser krijgt een mooi prentenboek opgestuurd voor zijn dochter Fiona (4 jaar)!

​Mevr. Wendy de Bruin en Milou (2 jaar) winnen de hoofdprijs van onze BoekStart Zomerwedstrijd 2021. Gefeliciteerd!

Deze bijzonder zomerse foto van een lezendmeisje ineen zwemband in een spectaculaire plastic eenhoorn de achtertuin (denken we?) liet ons niet alleen lachend over de grond rollen, ook paste ze perfect bij ons wedstrijdthema:voorlezen kan overal en altijd. Van harte gefeliciteerd Wendy én dochter Milou, veel (voor)leesplezier toegewenst namens het hele team van BoekStart!

Prachtige waterdichte e-reader van Kobo is de hoofdprijs

Jullie krijgen de prachtige, waterdichte e-reader van het merk Kobo opgestuurd en natuurlijk (zoals alle winnaars) een prentenboek naar keuze. Dat is bij jullie geworden:‘Misschien…’ van auteur Chris Haughton (uitgeverij Gottmer),onze boekentip voor je peuter van juni 2021 (met onze complimenten). We schreven over dit originele prentenboek: Wat zien de mango’s in de boom er lekker uit! Maar ja, er lopen overal tijgers rond…. Een heerlijk spannend verhaal over lekker doen wat niet mag…. Lees hier meer!