Speciale actie: Vakantiebestemming? De Bibliotheek! ☀️

Klik op het plaatje om te downloaden.

Vakantiebestemming? De Bibliotheek!

Jouw vakantiebestemming deze zomer is… de Bibliotheek! In je eigen woonplaats of op je vakantieadres. Bij de Bibliotheek bij jou in de buurt kun je het vrolijke oranje koffertje met twee leuke boekjes voor je baby helemaal GRATIS ophalen. Download op deze website de enige échte waardebon voor het BoekStartkoffertje voor je baby. Je kunt de bon ook invullen bij de Bibliotheek.

Vul de zomerwaardebon in voor jouw GRATIS BoekStartkoffertje

Niet vergeten…

Maak direct (of zodra je terug bent van vakantie) je baby lid van de Bibliotheek bij jou in de buurt. Dat is gratis. Daarna kun je de leukste babyboekjes lenen en samen nog meer lezen.

Waar vind ik een Bibliotheek?

Klik hier om te kijken waar er een Bibliotheek met BoekStart bij jou in de buurt te vinden is! En check voor je bezoek altijd even de openingstijden op de site van de Bibliotheek.

Doe mee met onze fotowedstrijd

Als je toch leuke boekjes aan het lezen bent, kan je meteen een leuke leesfoto maken! Stuur tot 24 augustus je spetterendste leesfoto naar ons op. Alle inzenders maken kans op badboekjes en een e-reader (t.w.v. € 179).

BoekStart is het leesbevorderingsprogramma van Stichting Lezen voor baby’s en peuters. Met deze actie willen we zoveel mogelijk mensen enthousiast maken over voorlezen en het gratis BoekStartkoffertje onder de aandacht brengen bij jonge ouders!