Aap op straat

Oei! Papa aap schrikt als zijn kleine er vandoor slingert aan de haak van de kraanwagen. Hij gaat op avontuur, er is een hoop vertier op straat.

Aap op straat

Oei! Papa aap schrikt als zijn kleine er vandoor slingert aan de haak van de kraanwagen.Hij gaat op avontuur en er is een hoop vertier op straat. De pelikaan, de olifant met zijn gebroken slurf en de musjes drinken ranja uit een rietje, er is een live tv-uitzending over een brand en de leeuw krijgt soep van zijn hofkatten.

Herrie in de stad
En wat te denken van het paard dat de koe achterna zit, met aan haar hoorns een fonkelende juwelenbuit. Onderweg nog even snel een ijsje en uiteindelijk komen ze bij mama… Met een mooi cadeautje!

Ken jij Leo Timmers al?
De kleurrijke, stripachtige tekeningen van Leo Timmers zorgen voor eindeloos kijkplezier. Leuk om verhaaltjes bij te bedenken of op een willekeurige pagina open te slaan en te benoemen wat er allemaal te zien is.Een boeiend boek voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • De soep is klaar!
    Susanne Strasser

  • Een dagje naar het strand
    Barbara Nascimbeni

  • In de maneschijn
    Diverse auteurs en illustratoren

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!