Baby

Boekomslag van het kartonboekje 'Baby' van Jimmy Fallon en Miguel Ordonez (Fontein). Het is onze boekentip voor je baby van april 2021.
‘Baby’ van Jimmy Fallon en Miguel Ordonez (Fontein) is onze boekentip voor je baby van april 2021.

Welkom baby! Wat ben je bijzonder. En hoeveel we van je houden is net zo’n groot wonder. Een vrolijk eerste woordjesboek over anatomie voor zowel baby’s als een ouder broertje of zusje.

Vrolijke gezichten

Wat maakt een baby zo bijzonder? Hij heeft twee ogen, een neus en een mondje, een hoofd en vaak ook haar. En zie zijn kleine hoedje, die hopt van hier naar daar! Het boek leest lekker voor door de aanstekelijke rijmpjes. De moderne tekeningen doen qua stijl een beetje denken aan Mama kwijt.

Aanwijzen, kietelen, knuffelen

Voor kinderen vanaf 1,5 nodigt het stevige kartonboekje uit tot een spelletje wijs-de-lichaamsdelen-aan. Al die schattige dieren helpen zeker om de aandacht te trekken van je kindje. De baby’s zijn verschillend van kleur. In de serie verschenen ook Papa en Mama. Jimmy Fallon is een beroemde Noord-Amerikaanse komiek, acteur en presentator.

Voor kinderen van 9 maanden tot 2 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Hey baby, kijk!
    Laura van Bouchout & Eva Mouton

  • Mijn tuin
    Marion Billet

  • Stapje voor stapje
    Guido van Genechten

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!