Baby

Boekomslag van het kartonboekje 'Baby' van Jimmy Fallon en Miguel Ordonez (Fontein). Het is onze boekentip voor je baby van april 2021.
Boekomslag van het kartonboekje ‘Baby’ van Jimmy Fallon en Miguel Ordonez (Fontein). Het is onze boekentip voor je baby van april 2021.

Welkom baby! Wat ben je bijzonder. En hoeveel we van je houden is net zo’n groot wonder. Een vrolijk eerste woordjesboek over anatomie voor zowel baby’s als een ouder broertje of zusje. 

Vrolijke gezichten

Wat maakt een baby zo bijzonder? Hij heeft twee ogen, een neus en een mondje, een hoofd en vaak ook haar. En zie zijn kleine hoedje, die hopt van hier naar daar!Het boek leest lekker voor door de aanstekelijke rijmpjes. De moderne tekeningen doen qua stijl een beetje denken aanMama kwijt.

Aanwijzen, kietelen, knuffelen

Voor kinderen vanaf 1,5 nodigt het stevige kartonboek uit voor een spelletje: wijzen jullie alle lichaamsdelen aan? Schattige dieren helpen een handje in dit woordjesboek. De baby’s zijn van allemaal verschillende kleuren. In de serie verschenen ook Papa en Mama. Jimmy Fallon is een beroemde Noord-Amerikaanse komiek, acteur en presentator. Bekijk ook onze andere boekentips voor baby’s.

Voor kinderen van 9 maanden tot 2 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Stapje voor stapje
    Guido van Genechten

  • Hey baby, kijk!
    Laura van Bouchout & Eva Mouton

  • Mijn tuin
    Marion Billet

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!