Knuffelboekje Luiaard

Baby’s eerste knuffelboekje – Luiaard van Wee Gallery

Voor je baby tippen we Baby’s eerste knuffelboekje – Luiaard van het merk Wee Gallery. Maak kennis met deze zachte Luiaard in dit bijzonder aaibare boekje. Is dit dan eindelijk het ideale kraamcadeau?

Knuffelbaar én prachtig

Luiaard ziet er met z’n nauwsluitende doosje en het gebruikte materiaal allereerst ronduit prachtig uit. Alles is verzorgd, tot aan het kleine labeltje in de naad toe, net zo als de andere boekjes in deze reeks van Wee Gallery. Het boekje zelf is van solide materiaal gemaakt, dat je makkelijk schoon kunt maken en dat toch heel zacht en knuffelbaar is.

Is dit dan het ideale kraamcadeau?

Luiaard is een harmonicaboekje, met andere woorden: het lijkt op een boekje waarin je kunt bladeren, maar je kunt het ook uitvouwen tot een hele lange strook die rechtop kan blijven staan of over de rand van de babybox kan worden gehangen. De tekenstijl is modern met strakke vormen, die toch gevoelig getekend zijn met subtiele, warme patroontjes. De kleuren zijn fel, maar niet te fel. Tsja, wie vindt het niet leuk om zoiets te krijgen? Luiaard is een sieraad voor elke babykamer!

Vanaf 3 maanden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!