Spet, spat, Eendje in bad!

‘Spet, spat, Eendje in bad!’ van Lucy Cousins.

Voor je baby tippen we deze zomer Spet, spat, Eendje in bad!’ van Lucy Cousins. Deze bekende illustrator, beroemd door haar geliefde karaktertje Muis, blijkt opnieuw in staat iets bijzonders neer te zetten!

Spetter je mee met Eendje?

In een waterkleurig doosje van karton zit het badboekje ‘Spet, spat, Eendje in bad!’ dat in 2020 verscheen bij uitgeverij Leopold. Het vrolijke eendje van de kaft mag vandaag in bad en heeft daar heel veel zin in. Ze doet een bommetje, spet haar papa nat en danst met haar vrienden. Samen maken ze veel lol!

Een tweeling voor in jouw kinderkamer

Bij BoekStart zijn we al jaren fan van Lucy Cousins en haar leuke karaktertje Muis waarvan inmiddels tientallen boeken zijn verschenen. Eendje lijkt wel een beetje op Muis, en dat is alleen maar positief. Door de ruwe, zwarte lijnen en de felle kleuren ben je meteen met haar vertrouwd. Het badboekje is met z’n zes pagina’s iets te kort om het karakter goed te leren kennen. Gelukkig is er ook een papieren prentenboek verkrijgbaar, waarin dit brutale Eendje nog veel meer avonturen beleeft.

Vanaf 3 maanden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!