Spet, spat, Eendje in bad!

Spet, spat, Eendje in bad! van Lucy Cousins.

Voor je baby tippen we deze zomer Spet, spat, Eendje in bad! van Lucy Cousins. Is deze wereldberoemde illustrator, bekend van het populaire karaktertje Muis, opnieuw in staat iets bijzonders neer te zetten?

Spetter je mee met Eendje?

In een waterkleurig doosje van karton zit het badboekje Spet, spat, Eendje in bad! dat in 2020 verscheen bij uitgeverij Leopold. Het vrolijke eendje van de kaft mag vandaag in bad en heeft daar heel veel zin in. Ze doet een bommetje en spet haar papa nat. Ze danst met haar vrienden en ze maken samen veel pret.

Een tweeling voor in jouw kinderkamer

Bij BoekStart zijn we fans van het karaktertje Muis waar al tientallen boeken van zijn verschenen. Eend lijkt wel een beetje op Muis, door de ruwe, zwarte lijnen en de felle kleuren zal elk kind zich meteen met haar vertrouwd voelen. Het badboekje is met z’n zes pagina’s een beetje kort om het karakter goed te leren kennen. Gelukkig is er ook een papieren prentenboek te krijgen. Hierin maakt Eendje nog veel meer waterige avonturen mee en begint aan het eind de zon lekker te schijnen.

Vanaf 3 maanden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • De boot van Muis
    Lucy Cousins
Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!