Beestje, waar ben je?

Lees dit genomineerde boekje voor tijdens de Nationale Voorleesdagen!
‘Beestje waar ben je?’ is het babyboekje van het jaar 2019.

Beestje waar ben je? is het babyboekje van het jaar 2018-2019. Ook verscheen het zoek-en-vindboekje Leeuw, waar ben je?, waarin zich wilde dieren verstoppen. Gevolgd door Eenhoorn waar ben je?

Waar ben je?

In dit vierkante, hardkartonnen boekje hebben zich vier beestjes verstopt: een rups, bij, slak en lieveheersbeestje. Op elke dubbele pagina keert de vraag ‘waar ben je?’ terug, waarbij het beestje wordt benoemd. Achter een grote, stevig bevestigde vilten flap is een klein stukje te zien van het verstopte diertje.

Stoere illustraties

De stoere illustraties zijn in sprekende kleuren uitgevoerd, net als de vilten flappen. Op de laatste pagina’s wacht nog een extra verrassing in de vorm van een spiegeltje achter een groet wolkenflap (‘Kindje, waar ben je?’). Een mooi en zorgvuldig uitgevoerde uitgave om samen plezier aan te beleven.

Vanaf ca. 1 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Mijn tuin
    Marion Billet

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!