Boe boe, daar is koe

omslag-glinsterboekje-boe-boe-daar-is-koe-camilla-reid-clare-youngs-gottmer-boekentip
Het hardkartonnen glinsterboekje ‘Boe boe, daar is koe’ van Camilla Reid / ill. Clare Youngs (Gottmer) is BoekStarts Keuze van juni voor je baby.

Een blatend schaap, een zoemende bij, een knorrend varken en een piepende muis: dit hardkartonnen glinsterboekje staat vol grote en kleine boerderijdieren. Naar de kleinste diertjes is het spannend zoeken achter de vilten flapjes!

Al die zachte, kleurige flapjes in een leuke vorm, zoals de staart van de haan of een botergele bloem zorgen voor verrassing, evenals het spiegeltje achterin. Hiermee valt ook nog een leuk kiekeboespelletje te spelen! In de frisse, kleurige en stoere illustraties is glanzende folie verwerkt, waardoor het boekje er prachtig uitziet. Al met al heel aantrekkelijk én leerzaam voor je baby vanaf zo’n 9 maanden.

Al wat oudere baby’s nemen boekjes niet meer zo gauw in hun mond. Daarom is dit kartonnen boekje geschikt om mee te laten spelen en samen te lezen. Je baby is inmiddels ook sterk genoeg om het boekje te hanteren, karton kan best zwaar zijn. Met jouw hulp bij het omslaan van de dikke bladzijden, lukt dat prima. Fijn is dat kartonnen boekjes tegen een stootje kunnen, zeker Boe boe, daar is koe met de flapjes van dik vilt. Ook is er het glinsterflappenboekje Brul brul, daar is Leeuw.

Voor baby’s vanaf ca. 9 maanden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Kiekeboe kuiken
    Camilla Reid / ill. Ingela P. Arrhenius

  • Dokter, waar ben je?
    Ingela P. Arrhenius

  • Beestje, waar ben je?
    Ingela P. Arrhenius

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!