Bora. Mag ik mee?

Boekomslag van 'BORA Mag ik mee?' van auteur Deborah van de Leijgraaf (Ploegsma). Het is onze boekentip voor je baby van juni 2021.
Boekomslag van ‘BORA Mag ik mee?’ van Deborah van de Leijgraaf (uitgeverij Ploegsma). Het is onze boekentip voor je baby van juni 2021.

Eekhoorn wil naar huis, maar oh, wat is het nog ver! Gelukkig krijgt hij van al zijn dierenvrienden een lift. Een avontuurlijk kartonboek vol uitschuifvakken voor kleine voertuigliefhebbers.

Mag ik mee?

Hop, tussen het fruit in de tractor of hoog op de ladder van hondjes brandweerwagen. Knus bij beer in de bus. Voor het allerlaatste stukje springt hij bij egel achter op de fiets. Samen onderweg is gezelliger dan alleen. Eenmaal thuis wacht er nog een verrassing in de vorm van een gezellig orkest. Welkom thuis, kleine eekhoorn!

Kijk- en voorleespret

Je kan de vakken niet een, maar twee keer uitschuiven. Achter het tweede vakje zit nog een deel van het voertuig verstopt (en een schattig diertje!). Extra veel actie en verrassing dus. Het fijne kleurenpalet maakt de ervaring compleet. Bekijk ook haar andere boeken en onze eerdere tip Bora in het water, genomineerd voor de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2020.

Geschikt voor kleintjes van 1 tot 3 jaar.

Boekenbeer en boekentip juni 2021.
Onze blauwe BoekStartbeer heeft wel zin in een ritje!

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Hey baby, kijk!
    Laura van Bouchout & Eva Mouton

  • Boer Boris, start de motor!
    Ted van Lieshout & Philip Hopman

  • Bora in het water
    Deborah van de Leijgraaf

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!