De wereld van Kikker

Boekomslag van 'De wereld van Kikker' naar het werk van Max Velthuijs (Leopold). Het is onze boekentip voor je baby van juli/augustus 2021.
Boekomslag van ‘De wereld van Kikker’ naar het werk van Max Velthuijs (Leopold). Het is onze boekentip voor je baby van juli/augustus 2021.

‘Dag zon. Dag Vlinder. Dag Kikker!’ Wat gaan jullie vandaag doen? Een zigzagboek in zachte én frisse kleuren. Voor een gezellige eerste kennismaking met Kikker en zijn vriendjes.

Wat een mooi kraamcadeau

Wat hebben Kikker en zijn vriendjes een fijne dag. Vliegeren met Rat, spelen met de bal en Haas leest voor. En aan het einde van de dag oogjes dicht. Slaap lekker. Het boek is een leporello: dat is een boek dat je zigzaggend uit kan klappen en aan beide kanten bedrukt is. Mooi om neer te zetten in het raam of op de commode, een uitstekend kraamcadeautje dus. Bekijk ook onze andere tip van Kikker.

Van Brazilië tot Japan

Velthuijs’ creaties veroverden al vele harten: meer dan een miljoen boeken vonden hun weg naar bibliotheken, huiskamers en klaslokalen over de hele wereld. Dat ging niet onopgemerkt. In Nederland won hij meerdere Griffels en Penselen, een van de belangrijkste bekroningen voor jeugdliteratuur. Een jaar voor zijn dood ontving hij de prestigieuze Hans Christian Andersenprijs, een tweejaarlijkse internationale onderscheiding voor kinderboekschrijvers en -illustratoren.

Voor baby’s vanaf 6 maanden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Bora. Mag ik mee?
    Deborah van de Leijgraaf

  • Baby kijk!
    Penny Worms

  • Stapje voor stapje
    Guido van Genechten

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!