Werkmachines

Boekomslag van 'Werkmachines' van auteur Marion Billet (Clavis Peuter). Het is onze boekentip voor je baby van september 2021.
Boekomslag van ‘Werkmachines’ van auteur Marion Billet (Clavis Peuter). Het is onze boekentip voor je baby van september 2021.

Boren, graven, hijsen… Wat een stoere werkmachines! Een prachtig vormgegeven kartonboek voor bijna alle zintuigen.

Werkmachines

Hallo, hallo, wie boort daar zo? Het is druk op de bouwplaats. Gelukkig weten de dieren wel raad met al die stoere hijskranen en graafmachines. Druk maar op het knopje, dan horen jullie het zelf. Net zo leuk voor een ouder broertje of zusje dat helemaal gek is op alles wat boort, graaft en walst. Ontdekken jullie ook wat er onder de flapjes verstopt is? Het boekje kan ook uit, werkmachines moeten ook slapen!

Feest voor zintuigen

Werkmachines is de nieuwste in de schitterende reeks zintuiglijke boeken door de Franse illustratrice Marion Billet. Je kan haar boeken niet alleen bekijken, maar ook horen en voelen. Ook BoekStart is fan van Billet: bekijk hier onze tip voor een ander geluidenboek van deze maakster met betoverende klassieke muziek. Mijn tuin werd bekroond tot Babyboekje van het Jaar.

Voor baby’s vanaf 1 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Mijn tuin
    Marion Billet

  • Baby
    Jimmy Fallon

  • Beestje, waar ben je?
    Ingela P. Arrhenius

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!