Hey baby, kijk!

Boekomslag van het kartonboekje ‘Hey baby, kijk!’ door Laura van Bouchout en Eva Mouton. Het is onze boekentip voor je baby van februari 2021.

Elk dier knuffelt op zijn eigen manier, doen jullie ze allemaal na? Een schattig kartonboek in zwart-wit. Het grote contrast houdt de aandacht van je baby vast!

Dierenknuffels

Knuffelen kan op heel veel manieren. Natuurlijk met je armen om elkaar heen, maar de dieren in dit boek doen het allemaal op hun eigen manier. Met kopjes, zoals de tijger, of op zijn ‘ijsbeers’: neuzen-neuzen. Negen dieren doen het jullie voor. Doen jullie ze allemaal na?

Kleurcontrast maakt je baby blij

Je kleintjes ogen ontwikkelen zich razendsnel. Als hij net geboren is, ziet hij de wereld als een zwart-wit film. Van dichtbij ziet hij scherp. Alles wat ver weg is niet. Ook is hij gek op patronen, daarom is dit een fijn eerste boek.

Strooisel ‘Hey, baby kijk!’

Voor pasgeborenen tot kinderen van +/- 3 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Baby ziet bloemen!
    Hervé Tullet

  • Bora in het water
    Deborah van de Leijgraaf

  • Knuffelboekje Luiaard
    Wee Gallery

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!