Ik zoen je

‘Ik zoen je’ van Guido van Genechten (uitgeverij Clavis) is onze boekentip voor je baby.

Deze ode aan de tederheid is het perfecte geboortecadeau voor iedereen die van zoenen houdt! Ik zoen je van Guido van Genechten (uitgeverij Clavis) is onze boekentip voor je baby.

Uiterst schattig

Een katje, een biggetje, een neushoorntje en nog veel meer dieren worden overal gezoend. Op de voeten, op de handjes. ‘In het nekje. / Precies op dat plekje.’ Het boekje heeft niet echt een verhaaltje, maar het is wel uiterst schattig en op rijm. Heel erg leuk om te geven als je net een kindje hebt!

De uitvoering

Het boekje is vierkant en robuust. Het is is roze, maar niet zó roze dat het plakkerig wordt als kauwgom. De dieren zijn vaardig getekend met een analoog-en-computer-stijltje, dat maakt het boekje speels en warm van vorm en kleur. Alle dieren zijn even zoenbaar en (net als bij Toon Tellegen) allemaal even groot.

‘Ik zoen je’ van Guido van Genechten (uitgeverij Clavis) is onze boekentip voor je baby.

Vanaf 6 maanden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Ik hou van jou
    Dawn Sirett

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!