Dokter, waar ben je?

Boekomslag van ‘Dokter waar ben je?’ van auteur Ingela P. Arrhenius (Gottmer). Het is onze boekentip voor je baby van september 2021.
Boekomslag van ‘Dokter waar ben je?’ van auteur Ingela P. Arrhenius (Gottmer). Het is onze boekentip voor je baby van oktober 2021.

Een prachtig retro kartonboek over alle betermakers in het ziekenhuis. Je vindt ze achter de flapjes, dus draai de bladzijden maar snel om.

Wie werken daar?

Vandaag nemen we een kijkje in het ziekenhuis. Wie werken daar allemaal? Kijk maar snel achter de flapjes en maak kennis met iedereen die daar werkt: de verpleger, ambulancebroeder, assistent en de dokter. De flappen zijn van stevig (bíj́na niet te slopen) vilt in vrolijke kleuren. Als verrassende bonus wacht op de laatste pagina een spiegeltje.

Babyboekje van het Jaar

Wederom een nieuwe fijne creatie van de Zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius. Een andere schepping van haar hand, Beestje, waar ben je? won BoekStarts tweejaarlijkse prijs voor Babyboekje van het Jaar. Bekijk ook onze andere tips: het kleine pop-up boek Naar buiten en het draai-en-schuif boek Kiekeboe zon.

Voor baby’s vanaf 1 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Mijn tuin
    Marion Billet

  • Kiekeboe zon
    Ingela P. Arrhenius

  • Beestje, waar ben je?
    Ingela P. Arrhenius

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!