Hey baby, kijk!

Het kartonboekje 'Hey baby, kijk! - een knuffelboek' van Laura van Bouchout en Eva Mouton is genomineerd voor de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2022. Stem je ook mee?
Het knuffelboek ‘Hey baby, Kijk!’ van Laura van Bouchout en Eva Mouton heeft de verkiezing gewonnen en is daarmee het BoekStart Babyboekje van het Jaar 2022. Gefeliciteerd!

Elk dier knuffelt op zijn eigen manier, doen jullie ze allemaal na? Een schattig kartonboek in zwart-wit. Het grote contrast houdt de aandacht van je baby vast.

Dierenknuffels

Knuffelen kan op heel veel manieren. Natuurlijk met je armen om elkaar heen, maar de dieren in dit boek doen het allemaal op hun eigen manier. Met kopjes, zoals de tijger, of op zijn ‘ijsbeers’: neuzen-neuzen. Negen dieren doen het jullie voor. Doen jullie ze allemaal na?

Kleurcontrast maakt je baby blij

Je kleintjes ogen ontwikkelen zich razendsnel. Als hij net geboren is, ziet hij de wereld als een zwart-wit film. Van dichtbij ziet hij scherp. Alles wat verder weg is niet. Ook is hij gek op patronen, daarom is dit een fijn eerste boek.

Voor baby’s vanaf 3 maanden tot peuters t/m 3 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Kiekeboe Milo! Een flapjesboek
    Faye Williamson

  • Ik hou je vast
    Guido van Genechten

  • Ik zoen je
    Guido van Genechten

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!