Ik hou je vast

Het hartverwarmende kartonboekje ‘Ik hou je vast’ van Guido van Genechten is BoekStarts Keuze van april.

Welkom lieve baby! Wat fijn dat jij er bent. Ik ben er om je te aaien over je krulletjes, je verdriet weg te zoenen met een kusje. Ik hou je handje vast en laat het ook weer los. Dit hartverwarmende kartonboekje is met veel liefde gemaakt.

Een kartonboekje vol liefde

Ik hou je vast bevat een schat aan situaties die voor iedere ouder herkenbaar zijn. Daar hoort natuurlijk ook weleens het ruiken van een grote boodschap bij, maar wat is het ouderschap toch mooi en bijzonder. Dit kartonboekje is een prachtig kraamcadeautje.

Welk dier zie je hier?

Op elke spread vinden jullie een schattig babydier dat in een alledaagse gebeurtenis laat zien op wat voor manier er van hem gehouden wordt. Het kartonboekje staat vol met illustraties met zachte kleuren die rustig zijn voor het oog. Ook fijn voor een ouder kindje in het gezin: herkennen zij het lammetje, het biggetje en de kleine olifant?

De prentenboeken van Guido van Genechten verschenen al in meer dan dertig landen. Ken je ook onze andere tip Stapje voor stapje?

Voor kersverse ouders en hun kleintjes vanaf circa 1,5 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Daar ben je
    Hans & Monique Hagen, Charlotte Dematons

  • Mama
    Hélène Delforge

  • Baby
    Jimmy Fallon

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!