Mijn schuifboekje – De Dierentuin

Het kartonboekje ‘mijn schuifboekje – De Dierentuin’ van Nathalie Choux vol grootogige dieren is BoekStarts Keuze van juli-augustus voor je baby.

Wat zijn er veel dieren te ontdekken in de dierentuin! Door het bewegen van een schuif komen ze tevoorschijn. Zo kan je baby met jouw hulp zelf de plaatjes veranderen.

Help je baby focussen

Alle dieren kijken je met grote ogen aan: dit helpt je baby focussen. Jij kan vertellen hoe ze allemaal heten, maar je zult versteld staan hoe snel je baby bijvoorbeeld naar de olifant kijkt als jij die een paar keer hebt genoemd en aangewezen. De dieren zijn stilistisch en in hun natuurlijke kleuren weergegeven tegen een lege witte achtergrond. Ook dit helpt je baby focussen, omdat er weinig afleiding is. Met dit stevige, vierkante kartonboekje ga je samen naar de dierentuin met je baby vanaf ruim 1 jaar.

De wereld verkennen met een boekje

In de reeks ‘Mijn schuifboekje’ verschenen al zo’n veertig boekjes! Allemaal over onderwerpen uit de wereld om ons heen. Het is voor kleintjes heel interessant die in een boekje terug te zien en de link met de echte wereld te leggen. Natuurlijk moet je daar wel bij helpen. Daarom is het fijn om te beginnen met onderwerpen dicht bij huis, zoals de tuin of speelgoed. Na een uitstapje naar de dierentuin zien jullie alle dieren weer in het boekje terug!

Voor baby’s vanaf ruim 1 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Opa’s tuin
    Sonja Danowski

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!