BORA Jungle

Het katoenen knisperboekje 'BORA Jungle' van Dutch Design was genomineerd voor de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2022.
Het katoenen knisperboekje ‘BORA Jungle’ van Dutch Design was genomineerd voor de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing 2022.

In dit ‘kneedbare’, ritselende stoffen boekje van mooi stevig katoen kijken acht dieren uit de jungle je aan met hun ronde zwarte oogjes. Houd het boekje aan je baby voor of laat hem er zelf mee spelen.

Op safari

Een tijgertje piept vanachter het gebladerte, een giraf stekt zijn lange nek uit en een aapje maakt een handstand. Zo zijn er nog meer vrolijke dieren uit de wildernis om kennis mee te maken. Er is zelfs een roze olifant! Het soepel katoenen boekje is gemakkelijk te vouwen, zodat je de dieren een voor een aan je baby kunt voorhouden. Zo kan je kindje ze in alle rust bekijken. Ook zelf laten ontdekken, geeft door het kraakelement in álle bladzijden veel plezier!

Bora Babylijn

De aandoenlijke illustraties zijn van Deborah van de Leijgraaf. Zij maakte een frisse en speelse boekenreeks voor de allerkleinsten in mooie gedekte kleuren. Muis, Bij, Beer, Luiaard en andere dierenvriendjes staan centraal in haar mooi uitgevoerde, vrolijke baby- en peuterboekjes. Zoals dit knisperboekje dat de zintuigen prikkelt. Laat je baby er fijn mee experimenteren: het boekje kan gewoon in de was.

Voor baby’s vanaf ca. 3 maanden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Bora. Mag ik mee?
    Deborah van de Leijgraaf

  • Bora in het water
    Deborah van de Leijgraaf

  • Knuffelboekje Luiaard
    Wee Gallery

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!