Kiekeboe kuiken

Het hardkartonnen schuifboekje 'Kiekeboe kuiken' van Camilla Reid / ill. Ingela P. Arrhenius is BoekStarts Keuze van mei voor je Baby.
Het hardkartonnen schuifboekje ‘Kiekeboe kuiken’ van Camilla Reid / ill. Ingela P. Arrhenius is BoekStarts Keuze van Mei voor je Baby.

Draai, schuif en trek. Dit is een perfect boekje om te geven aan iemand die dol is op Kiekeboe spelen. Met de schuifjes piepen er onder meer vrolijk gekleurde bloemen, parmantige eendjes of een schattige duizendpoot tevoorschijn.

Kiekeboe Spelen

Elke baby vindt een spelletje Kiekeboe erg leuk! Daarom is plezier verzekerd met dit hardkartonnen boekje: met de schuifjes piepen er onder meer vrolijk gekleurde bloemen, parmantige eendjes of een schattige duizendpoot tevoorschijn. De grote ogen houden de aandacht vast van je kleintje en de heldere, contrastrijke kleuren maken het extra aantrekkelijk.

Ingela P. Arrhenius

Ingela P. Arrhenius is een Zweedse illustrator die bekend is om haar prachtige ontwerpen voor (baby)boeken. Ze maakt ook speelgoed. ‘Ik teken het liefste overal gezichtjes op en dat inspireerde me enorm bij het maken van de Kiekeboe serie.’ Er zijn nog diverse andere deeltjes bij uitgeverij Gottmer verschenen en we tippen ze regelmatig omdat we bij BoekStart ook groot fan van haar zijn. Dit boekje maakte ze in samenwerking met Camilla Reid.

Voor baby’s en dreumesen vanaf ca. 1 jaar.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Kiekeboe zon
    Ingela P. Arrhenius

  • Kiekeboe in de boom
    Aurélie Guillerey

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!