Slaap kindje slaap

Boekomslag liedjesboek 'Slaap kindje slaap' van Marijke ten Cate (uitgeverij Lemniscaat)
Het prachtige meezingboek ‘Slaap kindje slaap’ van Marijke ten Cate (uitgeverij Lemniscaat) is BoekStarts Keuze van april.

Ga maar lekker zitten, sla snel dit meezingboek open en zing al jouw favoriete kinderliedjes luidkeels mee! Stimuleer de taalontwikkeling van je baby op een gezellige manier.

Een superlief meezingboek

Geniet samen van Nederlands’ mooiste kinderliedjes. Van ‘Ik zag twee beren broodjes smeren’ tot ‘Poesje mauw’, alles vind je terug in dit bijzondere prentenboek. Zingen is niet alleen heel leuk en gezellig, het stimuleert ook de spraak- en taalontwikkeling van je baby: je kindje herkent liedjes aan hun ritme en zal zo op den duur ook de woorden leren.

Illustraties om van te smullen

Met de sfeervolle illustraties door Marijke ten Cate, vol warmte en kleur is dit meezingboek ook een prachtig prentenboek voor op je babykamer. Een uitstekend geboorte- of kraamcadeau, dat tegelijkertijd prima kan dienen als geheugenopfrissertje voor nieuwe grootouders!

Voor alle leeftijden.

Lenen, kopen of cadeau doen?

Wil je dit boekje lenen? Kijk op de site van de Jeugdbibliotheek. Wil je dit boekje kopen of cadeau doen? Voorkom verschraling van de winkelstraat en koop dit boekje bij een kinderboekwinkel bij jou in de buurt!


Bekijk ook deze boekentips:


  • Olifantje in het bos
    Annemarie van Haeringen

  • Melody en het Eiland van Muziek
    Enzo Pérès-Labourdette

  • Even lekker niks
    Ageeth de Haan

Bekijk deze boekentip ook op uw mobiel met de nieuwe BoekStart-app!